Wysłany: 3 Marzec 08, 17:30 [kresek] Nowy nabytek e30 tym razem bez dachu
Witam. zakupiona jakis miesiac temu e30c. Tak wygladala w dniu zakupu czekam na wasze opinie jak powinna byc zrobiona. ja juz swoja wizje mam chce zobaczyc wasze. moja wizja bedzie gotowa za 3 tygodnie takze ujrzycie ja na pewno.robie wszystko tak zeby na sezon zakonczyc autko.
Troche opisu:
autko rocznik 1989, silnik 320i, stan raczej tragiczny, lakierowany przez pana henia w stodole i lakier zrobil sie mat, wnetrze zalane przez brak dachu, polamane plastiki w srodku,brak roznych pierdol, dach podarty z plesnia,troszke powgniatane nadwozie ale bez powaznych uszkodzen ogolnie bezwypadkowa. mechanicznie i blacharsko mozna powiedziec igielka. wizualnie tragedia. ale juz prace ruszyly pelna para. teraz tylko worek pieniedzy i bedzie ok.pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Kresek 3 Marzec 08, 17:43, w całości zmieniany 4 razy
Mój samochód:: 316 i
Wysłany: 18 Marzec 08, 18:14
Kolor samochodu - czarna perła, dachu - czerwony. Zglebowana z felga z parapetem nie większą niż 16. To moje marzenie. Może sprubój?? Ah w moim marzeniu E30 ma sinik od M3 3.2
kolor samochodu juz jest-czarna perla, dach juz jest nowy-czarny,felgi brock bs 9*16 polerowane ranty stozki w srodku, wszystkie lampy czarne i multum innych. koncze w czwartek skladac wrzucam foto efektow mojej pracy
Autko wczoraj odebrane juz docackane Wrzucam foty jak na razie na szybkiego trzeba pojezdzic bo 2 miesiace bez szachownicy na masce trzeba nadrobic. jak bedzie chwila opisze mody bo jest ich troche
[img=http://img176.images...3403lo6.th.jpg]
Mody zrobione przeze mnie:
*usuniecie oznaczen
*brewki
*czarne kierunkowskazy przod i bok DEPO
*czarne lampy tyl
*black hella z przodu robiona przeze mnie
*czarne halogeny waska lampa wlasnego wykonania
*polerowanie rantow w felgach
*wyklepane blotniki
*nowy dach
*kierownica z M3 e36
*malowanie silnika ze szlifowanymi znaczkami bmw
*diodowe zarowki z tylu i z boku
*nowy lakier czrna perla z zielonym i niebieskim ziarnem
*dolozenie OBC I
*zawias KONI
*polerowanie chromow
*stozki zamiast dekli w felgach
*usuniecie haka z tylu
*duzy komplet kluczy wraz z ori trojkatem ostrzegawczym
*nowy plaski wydech z dolozona podwojna koncowka robiona na zamowienie
*auto rozebrane do golego wszystko poprawione wraz z inst elektryczna blacharka pelna konserwacja
W planach:
*budowa multimedialnego car audio
*dokladka tyl MT I
*lampy startec
*jasna skorka
I tyle...
Ostatnio zmieniony przez Kresek 29 Marzec 08, 10:50, w całości zmieniany 3 razy
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 27 Marzec 08, 21:37
no no elegancko wygląd fura nie do poznania aż cięzko uwierzyz że to a sama co wcześniej niebieska była, pogratulowac
szkoda tylko że takie małe fotki ale jest git
_________________ Tylko odważnym dana jest godna śmierć
kooozak a mozesz napisac jaki wydech jest wpakowany...szykuje sie do wymiany u siebie i nie zabardzo wiem co włozyc ...cena - jakość jakis kompromis chce wybrac
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
no no no:) piękna!!! felgi wyglądają jak borbet bs... i jedno pytanie masz dokładkę pod tylnim zderzakiem?bo też mam wąskom lampe i szukam czegoś takiego:)
_________________ sami oceńcie:)http://imageshack.us/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum