kasan
Mój samochód:: BMW 318 is Coupe
Wysłany: 12 Styczeń 07, 13:46 [Kasan]E 36 coupe
Ja juz sie witalem....teraz przyszedł czas na prezentacje mojego bolida
Beta zostaje w serii,niebedzie zadnych plastiksow,siateksów i i innego tam badziewia.Ktore z tych felg lepiej beda do mnie pasowac
pozdrawiam
Na lato planowane sa fele BBS http://img205.imageshack....mage=e36yl4.jpg albo takie tylko ze te ciezko dostachttp://img141.imageshack....pc210033se7.jpg
Ostatnio zmieniony przez kasan 12 Styczeń 07, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
z tych dwoch to tylko bbs ... szukaj do skutku az znajdziesz . pasowala by jeszcze felga alpina lub nowszy acs . autko ladne. ladny srodek wypucowac , wyglancowac i laleczka
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
obydwa modele byly na allegro przednie to model bbs rc byl komplet 17 do bety 3 za 1400 pln same fele
drugie to ats nie wiem jaki model ale cos ala dtm...niestety prawie 2tys bez opon i w dodatku z et 13 czyli do piatki
obydwa rodzaje widzialem 2 tygodnie temu na allegro..
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
calkiem sympatyczna ;bejcuszka; ja jednak wole 6R lepiej wyje. choc is daje rade. a fele propnuje AZEV na lekkim parapecie bo one w kazdej bumie wygladaja rewelacyjnie a zwlaszcza jesli preferujesz styl bez spoilerow.
jezeli mona cos doradzic w sprawie felg zadne z wymienionych tylko i wylacznie z rantem nie ma piekniejszesz e36 niz taka na felgach z brocka kilka fotek zdecydowanie polecem BROCK b1 te z 1 fotki auta sa na innych felgach z rantem ale chodzi mi o sam efekt niesamowity
jezeli mona cos doradzic w sprawie felg zadne z wymienionych tylko i wylacznie z rantem nie ma piekniejszesz e36 niz taka na felgach z brocka kilka fotek zdecydowanie polecem BROCK b1 te z 1 fotki auta sa na innych felgach z rantem ale chodzi mi o sam efekt niesamowity
Zeby założyć BROCKi do E36 trzeba sie bawić w poszerzanie nadkoli, a tego właściciel napewno nie chce robić
Zeby założyć BROCKi do E36 trzeba sie bawić w poszerzanie nadkoli, a tego właściciel napewno nie chce robić[/quote]
nie wlasnie nie trzeba no chyba ze ma ja obnizona u siebie mialem 9.5 cala rancik i fakt faktem targalo o nadkola ale mam u siebie czerwone sprezyny i zolte amory ale sprzedalem gosciowi ktory nie mial e36 obnizanej i jezdzi na tym rancie bez problemu
pozdrawiam
[ Dodano: 30 Styczeń 07, 17:43 ]
ewentualna rada nie wciskac od razu 17 czy 18 dac 16 z rantem na niskim profily 45 czy nawet 40 i zadnego problemu
pozdrawiam
Zeby założyć BROCKi do E36 trzeba sie bawić w poszerzanie nadkoli, a tego właściciel napewno nie chce robić
nie wlasnie nie trzeba no chyba ze ma ja obnizona u siebie mialem 9.5 cala rancik i fakt faktem targalo o nadkola ale mam u siebie czerwone sprezyny i zolte amory ale sprzedalem gosciowi ktory nie mial e36 obnizanej i jezdzi na tym rancie bez problemu
pozdrawiam
Witam Buma fajna! Ładna skura! A co to felg to te z rantm!! Auto na felach z rantem wygląda pięknie!
Pozdrawiam
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
kasan
Mój samochód:: BMW 318 is Coupe
Wysłany: 22 Luty 07, 15:22
pelton1985 napisał/a:
a co ty tam masz na przednim lewym błotniku..cos nei tak z poziomami listewek chyba..pozdro
niebylo listwy na blotniku ...bo komus byla potrzebna
juz kupiona listwa i jest jak powinno
powiem tak niebedzie zmieniane zawieszenie.....zostaje przy serii
a tym bardziej niebede poszezal nadkoli
W SERII najpiekniej wygladają
Bawarka ma wygladac pieknie i elegancko ......poprostu dostojnie
hehehehe ....ale mi sie poetycko napisalo
Ostatnio zmieniony przez kasan 22 Luty 07, 15:26, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum