Dokadnie automat doceniają ci którzy nim jeździli, przed kupnem BMW zarzekałemsie ze nigdy nie bede miał automatu jak by mi ktoś powiedział ze kupiue BMW w automacie to bym go wysmiał.
miałem 318 w automacie i jakoś mnie ten automat nie zauroczył wróciłem w pozostałych do manualu ale nie potępiam tych co go mają co to to nie
zależy co komu pasuje chociaż z moich obserwacji wynika że auta używane w automacie
są tańsze od identycznych w manualu
z chęcią pojeżdziłbym tiptronikiem to może bym zmienił zdanie
Mój samochód:: bmw 525tds touring
Wysłany: 8 Marzec 07, 09:53
bazylfox napisał/a:
Bardzo zacna E34-ka
Fele pasują idealnie
mariusz13 napisał/a:
Naprawde ładna tylko szkoda że automat ale to już rzecz gustu pięknie sie prezentuje
Aftomaty doceniają tylko Ci, którzy już nimi jeździli...
Powodzenia i Pozdr.
automaty sa generalnie ok, świetnie sie nimi jeździ po miescie i gdyby było więcej automatów to nie było by takich korków .
Według mnie jednak 2,5tds do "5" w automacie jest troche za słaby i deko muli.
ale to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje
Nie kupiłem 2,5TDS +automat po to zeby cokolwiek pokazywac, jak chciałbym poszalem wiadomo ze kupił bym2,5 ale w benzyznie w manualu.A tak na marginesie mi 2,5 TDS w zupełności wystarcza i jestem z niego zadowolony, nie możecie powiedzieć ze jest to mul i nie ma czym wyprzedzać.
Ostatnio zmieniony przez tomi5 8 Marzec 07, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw 525tds touring
Wysłany: 8 Marzec 07, 15:12
tomi5 napisał/a:
Nie kupiłem 2,5TDS +automat po to zeby cokolwiek pokazywac, jak chciałbym poszalem wiadomo ze kupił bym2,5 ale w benzyznie w manualu.A tak na marginesie mi 2,5 TDS w zupełności wystarcza i jestem z niego zadowolony, nie możecie powiedzieć ze jest to mul i nie ma czym wyprzedzać.
Spokojnie , masz super bunie z super moim zdaniem silnikiem.
Wyraziłem tylko moją opinię na tema róznicy między tds-em w atomacie i manualu.
Sam pzrymierzałem sie do kilku buni, wszystkie 2,5tds w tym także w automacie.
Różnica jest wyczuwalna.
Zanim kupiłem pierwsza bunie jeździłem fordem scorpio 2.0 benzynka 135ps w automacie i tez byłem zadowolony.
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 8 Marzec 07, 19:36
Ja jestem z automatu ogromnie zadowolony. Przełączam na "S" i latam. Przy wyprzedzaniu wciska w fotel. Lubie automaty choc ktos moglby powiedziec ze to dla starych dziadkow ktorym sie nie chce mieszac. G... prawda mam 18 lat i nie potrzebuje manuala zeby robic pokazowki a jak juz mam ochote pokazac co bunia potrafi to zapraszam Panie na przejazdzke a nie cuduje na parkingu pod marketem
mam manuala e34 520 24v i niejestem przekonany do automatow ale dzisiaj wlasnie kupilem sobie e46 330i w automacie 2000r i zobacze jak to bedzie po jezdzie probnej jestem zadowolony ,zobaczymy w dalszej eksploatacji. pozdrawiam wszystkich
I tu cię popieram w 100% jak bym chciał samochód do ,,szaleństw" to na pewno nie kupował bym tds-a, a tym bardziej automatu. Dzięki za pozytywne wypowiedzi i oceny
[ Dodano: 6 Luty 08, 20:32 ]
tazunio napisał/a:
samochodzik przepiekny, jedna z najladniejszych e34 jakie widzialem
Może i tak ale cały czas brakuje mi dodatkowego wyposażenia tj. klimy, jasnej skóry.
Ostatnio zmieniony przez tomi5 6 Luty 08, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum