PS. Widzę, że rocznik ponad '94 - ale jaki silnik ??
Ostatnio zmieniony przez bazylfox 21 Grudzień 06, 08:19, w całości zmieniany 1 raz
greku
Mój samochód:: Bmw e 36 COUPE
Wiek: 28 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 15 Skąd: okolice Wrocka
Wysłany: 21 Grudzień 06, 11:59
Witam wszystkich!!!
-rok produkcji 93
-jasniutka skóra
-175KM
-SPROWADZONA Z NIEMIEC 2000r
-full wypas z małym minusem brak klimy
-kolor daytonaViolett
pozdrawiam!!!
Witam wszystkich!!!
-rok produkcji 93
-jasniutka skóra
-175KM
-SPROWADZONA Z NIEMIEC 2000r
-full wypas z małym minusem brak klimy
-kolor daytonaViolett
pozdrawiam!!!
rozumiem ze to 2.5 bez vanosa... i chyba 170 km a nie 175 .... daj znac dokladnie co to za silnik bo wiem ze jeszcze 2.3 benzyny byly chyba 170 km pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
greku
Mój samochód:: Bmw e 36 COUPE
Wiek: 28 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 15 Skąd: okolice Wrocka
Wysłany: 21 Grudzień 06, 13:06
nie nie COUPE wychodza seryjnie 150KM. Mam dodany HIP POZDRAWIAM!
caly grill trza zmienic bo ma inne otwory na nerki... wiec jezeli chcesz przelozyc same nerki to ci sie to nie uda niestety... pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Witaj,to znaczy jakie Ty bys załozył??? Wszystko mozna dopiescic
[ Dodano: 23 Grudzień 06, 14:58 ]
Kazda bawarka ma swoje agresywne spojrzenie cos maja takiego wsobie,ze przyciagaja spojrzenia innych
Nie wiem czy to pytanie apropo mjej odpowiedzi w tym temacie . Pytasz mnie lub kogos ajke bym zalozyl, ja bym nic nie zakladal tylko odlepil i zostawil normalne czyste lampy bez brewek, auto moim zdaniem lepiej wyglada,bo te brewki nie pasuja, wchodza na migacze, niszcza linie jaka idzie nad blotnikiem ta tloczona, poprostu psuja wyglad, ale to moje skromne zdanie na ten temat. Twoje auto, zrub tak aby tobie sie podobalo, o to chodzi .
I wesolych swiat
Jak ktos juz musi miec brefki to widzialem gdzies takie ale drogie byly, zakrywaly tylko reflektor i jakos jeszcze to wygladalo w takim jakims ksztalcie zaznaczona czarna linia,
ale i tak to bylo widac ze to i tak nie pasuje do calosci
radzio
Mój samochód:: bmw e-36 coupe 2.0 24v, 93r
Wysłany: 23 Grudzień 06, 22:39
powiem wam szczerze że mi to jednak pasi tylko seria i tyle.moja coupe z 93 roku nie ma brewek ani żadnych z tych pierduł,bo po co mi to,choinke mam na swięta.a jak trzeba wdepnąc to też jest czym i dupencje sie też czają.wiec nie kombinuje z żadnych z tych rzeczy.jak 93 rok to taki.bez jakichś składaków,że z innego rocznika.u mnie jest 150 kucy i mi tyle wystarzy,a komus jak za mało to niech sobie dokupi.mi osobiście seryjnie to sie bardziej podoba.pozdro i wesołych świąt
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum