Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 27 Marzec 07, 01:19 [gizbern] BMW E39 525 td
przedstawiam Wam mój harem żona (córka w drodze) i kochanka
zdjęcia w niezbyt ciekawej scenerii ale mam nadzieję że na kolejnym spocie ktoś nam pstryknie ładniejsze
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 27 Marzec 07, 01:41
bez fajerwerków (fabryczny M-pakiet i już) ale za to udało mi się kupić wyjątkowo zadbany egzemplarz. od 52-letniej pani śladów zużycia praktycznie zero... trafiłem rewelacyjnie.
założyłem tylko cb radio a lada moment zamontuje czujniki parkowania i mi na jakiś czas styknie
Wysłany: 27 Marzec 07, 21:59
nibiru napisał/a:
Dobrze, że furka nic nie "tjuningowana"
cenię sobie "dyskretny urok elegancji" być może przyciemnię trochę szyby z tyłu ale na pewno nic ponad to nie mam zamiaru zmieniać w wygladzie zewnętrznym.
przez chwilę myślałem o takich ringach w światlach co ma tomski ale nie jestem już do nich taki przekonany jak w pierwszej chwili.... a wy co o tym myslicie?
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 27 Marzec 07, 23:06
Furka Pieeeekna, jak kombi to tylko brakuje ci pieska ibedziecie w komplecie
Ja wlasnie sprzedalem takie lampy jak ty masz bo nie moglem ich do siebie zamontowac.
Powiec ci ze moje ringi ladnie swieca a widzialem wiele podrobek.I jest to cos innego, bo niz oryginaly.Oczywiscie bedzie mi brakowalo xenonow i twoje lampy wygladaly na moim aucie kozacko.ale...musze cos zrobic z tym pomaranczowym kierunkiem i mysle ze tez bedzie git.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum