Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 4 Marzec 07, 18:54
Szacunek dla ludzi którzy szanują fabryczne piękno BMW i nie robią z nich choinek Boże narodzenie przez caly rok :D:D Wieś tańczy i spiewa... Grrr - na szczescie trudno znalezc na tym forum takich ludzi
Fryciu tak trzymaj, ewentualnie jakies czarne szybki i fajne alumki Przy okazji mam 15-tki od swojej do sprzedania Do ugadania sie...
Szybki tez będą przyciemnione! Mam zamiar jeszcze porobić ją! ale wszystko po wakacjach jak uda mi sie wyjechac do niemiec do jakiejs prcy! A jak nie to zostane w polsce na felgi i nasz przyciemnienie szyb napewno zarobie!
Pozdrawiam
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
[ Dodano: 25 Marzec 07, 09:49 ] skoh85,
Właśnie mam kierownice 3 ramienną założoną od E34
Ale mam w planach zakup kiery od M5 E34 Jest piekną!
Pozdrawiam
[ Dodano: 25 Marzec 07, 09:51 ]
Wczoraj spolorowałem sibie pokrywe zaworów Tzn. Napis BMW i te paski!
Wygląda fajnie! Bede dawał pokrywe do malowanie proszkowego na czerwono bedzie pomalowana tak jak i dolot
Pozdrawiam
[ Dodano: 7 Lipiec 07, 08:59 ]
Witam pomalowałem grill na czarno i te obramowki na wokuł lamp Wydaje mi sie ze teraz jakoś tak ładniej wygląda
[ Dodano: 7 Lipiec 07, 09:03 ]
W planach jeszcze czarne kierunki...
Zdjęcie005.jpg
Plik ściągnięto 19 raz(y) 42,05 KB
_________________ Gość BMW i nic więcej!!
Kupię osłonę plastikową czarną pod elektryczny szyber dach!
Ostatnio zmieniony przez FRYCIU 25 Marzec 07, 09:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum