Witam:) chciałem pokazać moją ślicznotkę BMW E36 318i. Rok produkcji 93. 115 KM , skrzynia manualna , kierunkowskazy białe, alufelgi i radyjko Sony. Taką kupiłem nic w niej jeszcze nie robiłem ale myślę że na następny sezon pozmieniam w niej trochę jak macie jakieś fajne pomysły to piszcie możliwe, że ciekawe pomysły wykorzystam hehe pozdrawiam i czekam na Wasze opinie
no własnie nie wiedziałem czy wystarczy wypolerować czy trzeba lakierować :)dzięki hamus, pozdro
_________________ 4 red >>>--BMW-->
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 19 Lipiec 07, 15:00
Nic z zewnątrz nie zmieniaj-nie zakładaj brewek, luterek od M3...
Auto i tak bardzo miło rzuca się w oczy, głownie przez lakier, a jedyne co możesz zrobić to np. zawieszenie choinki zapachowej w środku
jasne na fotke nie ma problemu ;] dobrą miejscówke się wybierze i można walnąć fajna sesje nie niestety stałem do 18.20 w pracy wiec mnie tam nie było raczej a na spot raczej nie wpadne bo jade do rodzinki ale na festynie w Gajkowie powinienem się pojawić:) mieszka nie daleko Smolca bo we Wrocku ale na Nowym Dworze wiec nie daleko lotniska więc odnośnie fotek można sie zgrać pozdro
jasne na fotke nie ma problemu ;] dobrą miejscówke się wybierze i można walnąć fajna sesje [...] mieszka nie daleko Smolca bo we Wrocku ale na Nowym Dworze wiec nie daleko lotniska więc odnośnie fotek można sie zgrać
witam... ja chyba kilka razy kolege mijalem - autko zwraca na siebie uwage i
wyglada na prawde swietnie. podpisuje sie rowniez pod tym, zeby nic nie zmieniac
pozdro i do zobaczenia na drodze
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 1 Sierpień 07, 13:32
hhmmm... kilka jeździ takich bumek wiec to pewnie nie ty byles...
ale jeszcze Cie namierze bo sie przeprowadzam na krzyki a na ołtaszynie mieszka mój brat i znajoma wiec czesto tam śmigam
hhmmm... kilka jeździ takich bumek wiec to pewnie nie ty byles...
ale jeszcze Cie namierze bo sie przeprowadzam na krzyki a na ołtaszynie mieszka mój brat i znajoma wiec czesto tam śmigam
Codziennie rano koło Carrefoura i równoległej do Hallera widuję dwie czerwone E36 sedan. Jedna ma uszkodzone drzwi pasażera z lewej str. Ale to nie Evan
a o której godzinie widujesz ??:) bo ja jade przez hallera o 7-8 ;]
To są dwie bemki stojące tam całe dnie (jechałem o różnych porach) jedna stoi na ul. jadąc od Carrefoura z parkingu prosto (zazwyczaj stoi po prawej stronie ul.) a druga już na równoległej do Hallera pod blokami... To na pewno nie Twoja Evan
Wysłany: 4 Sierpień 07, 20:19
Jak masz jeszcze parę złotych na zbyciu ok 350zł to polecam zmienić tylne lampy.
Niestety te lampy moim zdaniem postarzają ten jak by nie patrzeć ciągle na czasie piękny samochód.
Ja zmieniłem na takie:
Po drugie nie wiem czemu ludzie czepiają się brewek, przecież samochód nie tylko nabiera agresywnego wyglądu co zmusza innych kierujących do usuwania się z drogi to jeszcze odmładza ten prawie że bolid (nie wiem czy ktoś zauważył,że po otwarciu maski silnika samochód ten dzięki osłonie chłodnicy wygląda ja przód F1)
Brewki u mnie:
badner te co Ty masz są zajebiste takie chce kupić ale to dopiero jak będe miał troche kasy..jak narazie musze znalesc jakis szrot zeby spoiler kupic bo moj nie dało rady reanimowac... :/ pozdro
Wczoraj miałem fotosesje nie dorzuciłem nic do autka. Jak ktoś chce taką sesyjke to moge podać namiary na gościa ma chłopak talent zresztą sami zobaczcie
mirek foty były pstrykane we Wrocku a miejscówki to... port miejski i fabryka pociagow kiedys "Pafawag" a teraz nie wiem już nawet jaka nazwa pozdro
a namiary na gościa na pw dam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum