Mój samochód:: BMW 318i - E36
Wysłany: 13 Sierpień 07, 16:52
Każdy mówi że te autko ma ładny tył, często spotykam się z określeniem cyt: "Fajną ma du**" i teraz nie wiem o co chodziło, żona na mnie patrzy dwuznacznie a mnie to obojetne choć jak się przyjrze (kiedy bagażnik otwieram) to chyba jest w tym racja
Mój samochód:: BMW 320i (E36) coupe
Wysłany: 16 Sierpień 07, 11:17
Siemka Evan, jestem pod wrażeniem tej sesji, no miód po prostu. Chętnie bym swojej pstryknął taką sesję....jak coś to się zdzwonimy i dałbyś mi namiary na tego artyste:D Pozdro 600 i miłego pobytu w górach
ja bym zminila w nim felgi jak do takiej odjazdowej niby buni to one mi sie wcale nie podobaja, kolor ladny ale dorzucilabym jeszcze przyciemniane szyby, a i wiesz ja tez mam fajne radio mam panasonica i do tego w czasie jazdy moge ogladac jakas ciekawa komedie a ty raczej mozesz podziwiac tylko widoki zza szyby!!!
ja bym zminila w nim felgi jak do takiej odjazdowej niby buni to one mi sie wcale nie podobaja, kolor ladny ale dorzucilabym jeszcze przyciemniane szyby, a i wiesz ja tez mam fajne radio mam panasonica i do tego w czasie jazdy moge ogladac jakas ciekawa komedie a ty raczej mozesz podziwiac tylko widoki zza szyby!!!
Danich napisał/a:
no faktycznie na tych felach wyglada kiepsko!
Hehe to jakis odwet bo Evan napisał w temacie o bumie Agnieszki ?
Agnieszka3088 dzięki za Twoje zdanie i licze się z tym wiem felgi nie pasują do niej ale narazie mam inne wydatki i nie moge zabardzo zainwestować w samochód ale obiecuję Ci że napewno to zmienie a odnośnie oglądania filmów podczas jazdy i patrzenie się w szybę to wolę to drugie ponieważ mogę się skupić na przyjemności prowadzenia a filmy to lubie oglądać w domu przed monitorkiem i przy piwku silnik jak silnik 1.8 narazie mi wystarcza w mieście się nie poszaleje bo korki a na trasie 115 koni jakoś daje radę
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Konstruktywna krytyka zawsze jest potrzebna - co dwie (w tym przypadku znacznie więcej) głowy, to nie jedna - więc każda opinia, pomysł, inwencja - zawsze są mile widziane
U Evana czekam cały czas na spojler Co do kolorku to będe bardzo tendencyjny czerwony i basta Tego koloru w jest znacząco mniej niż pozostałych (podoba mi się też zieleń nibiru) i fajnie się prezentuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum