[ Dodano: 8 Sierpień 07, 01:05 ]
Ostatni ozakupilem sterowni ksilnika z 2.5l, a co ciekawe ksoztwoal mnie 22zl
Zaloze go dopeir owtedy jak bede mial czapke z 2.5l
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 25 Sierpień 07, 16:59
No,no. Nieźle. Przypominają mi się czasy jak kaszlakiem na popularkach śmigałem. Niestety kariera szybko sie skończyła(brak funduszy) ale jeden pucharek mam. Za 3miejsce w klasie.
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 01:18
spoko i o to wlasnie chodzi:D
to rozumiem chociaz pewnie niektorzy Twoi bliscy mysla ze zglupiales ale to dobrze tzn ze dobrze kombinujesz hiehie
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
[ Dodano: 11 Listopad 07, 13:51 ]
Trcohe sie przeciagnelo, ale swap mozna uznac za rozpozcety... Auto wczoraj zawiozlem do znajomego i w Pon. zaczynamy
i jeszcze sam silniczek:
ijesycye widaok m20 :razz:
EDIT:
No i update:
Kilka fotek... Trzeba bylo sciagnac konsole
Pozniej poszla w ruch szlifierka katowa... I powstalo takie cos
No i wkladamy 3.5l :razz:
No i teraz najpiekniejszy widok E30 + 3.5l + Visco + chlodnica :razz:
gratuluję Enzo, świetny projekt ( chociaż i tak dalej jestem za M52 ) to tylko czekać jak Cię w Poznaniu na torze zobaczymi, możesz być pewien że kibiców będziesz miał
walcz póki możesz gdybym ja był młodszy......
TO SiĘ nazywa PASJA
co do dźwięku to ja wolę seryjny wydech bo wtedy nie zagłusza pięknej pracy 6 garów
PS tak na marginesie to robiłeś jakieś zabiegi przy budzie, wzmocnienia......itp
podszedles do tematu bardzo precyzyjnie i profesjonalnie . widzialem kilka e30 dopasowanych do silnika m30 ale naogol bylo to druciarstwo i szpachlex a to mi sie bardzo podoba mimo iz jestem starszna konserwa gratuluje
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum