To na poczatek. Teraz jest na zimówkach . jak zrobie więcej fotek to dodam. Dodałem kilka nowych fotek. Zaczynam cos kombinować z Car Audio. Tylko niestety jak to zwykle bywa pomysły są tylko gorzej z funduszami
Zdjęcie9.jpg
Plik ściągnięto 754 raz(y) 13,02 KB
Zdjęcie9 (3).jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 57,37 KB
Zdjęcie9 (2).jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 43,98 KB
Zdjęcie9 (1).jpg
Plik ściągnięto 18 raz(y) 57,93 KB
Zdjęcie005.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 79,21 KB
Zdjęcie004.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 57,54 KB
Zdjęcie003.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 60,14 KB
Zdjęcie002.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 84,43 KB
Zdjęcie001.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 43,78 KB
Zdjęcie000.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 73,27 KB
Ostatnio zmieniony przez Elvis_P 10 Grudzień 06, 16:20, w całości zmieniany 2 razy
Nic dodać nic ująć!!!!
Fura konkret - ja też mam e34 ale na wąskim grillu i to mi sie u mnie nie podoba ale może coś pomodze w tym kierunku.
Mam nadzieje że zostane przewieziony bo interesuje mnie ten silnik - i jego możliwości
Na którymś spocie może????
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 11 Grudzień 06, 20:28
Jest piekna.Ja bym ta koncowke zostawil,jak mialem e34 to tez taka chcialem albo elipse.A dwururke maja najczesciej, chociaz tez nie wyglada zle.Ja teraz takiej bym nie zalozyl,bo rurka z koncowego jest bardzo krotka i zagieta do dolu.
no no bumcia Good ta dokladka ALPINA pasuje a sprzecik tez masz dobry widze pozdrawiam no i tak wlasnie naklejka cos tak smierdzi eheh na tej szybie ale oczywiscie szanuje zdanie innych pozdrawiam
_________________ Die plane sind riesig ich neugirig ob sie klappen
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 12 Styczeń 07, 21:41
to nie jest ta sama ta ma szeroką nerke, dzidek miał wąską, ta ma spojler, dzidek nie miał, pierwsza cyfra po ZS to 9 a u dzidka 2 tutaj jest nalepka alpina, a dzidek mial tylko znaczek ///M
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
NIe nie nie. Ja tego nie ponalepialem. z checia bym zdjal to wszystko tylko sie boje ze po tych bocznych naklejkach zostana jakieś slady . Pletwe juz probowalem niestety mosi zostac
powiem ci ,te boczne bym zostawil i pomyslalbym o dokladkach pod zderzaki Alpiny(oczywiscie to tylko moje zdanie)
[ Dodano: 28 Styczeń 07, 02:02 ]
a ha,no i nerki z przodu bym pomalowal na czarny mat.Do kompletu koleczka Alpinki 17" i jest wypas na maxa,ale ogolnie i tak mi sie widzi.Pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum