Wysłany: 24 Październik 07, 20:22 e46 - BMW Siedlaka
Witam. Przesyłam Wam kilka fotek mojego e46. Mam nadzieje, ze się Wam spodoba. Licze na jakieś oceny lub spostrzeżenia. Czekam również na jakiś meeting. Pozdrawiam Siedlak
_________________ ~~ !!! Nie można całe życie jeździć normalnie !!! ~~
faktycznie piękna piękna jest u mnie na parkingu stoi identyczna na takich samych felach ;] ale to jedna z trzech beemek gościa który ściąga do polski pozdrawiam
_________________ 4 red >>>--BMW-->
Ostatnio zmieniony przez Evan 24 Październik 07, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 25 Październik 07, 07:44
Ładna jest. To rodziców? Czy Tobie kupili? Widze,że młody jesteś więc nie miałeś czasu sie dorobić takiego autka. Nie chce tu krytykować tylko wiem jak moi kumple traktują auta które im rodzice kupują,a tu szkoda,żeby była zmęczona,bo jest faktycznie ładna. Mam nadzieję,że będziesz o nią dbał.
Fele ciekawe. Ładna trawa koło domu
_________________ Kocham E34,wpakowałem się w to:
Ostatnio zmieniony przez E34-Patryk 25 Październik 07, 07:45, w całości zmieniany 1 raz
jak słusznie zauważyłeś nie było się kiedy dorobić..lecz takie układy jakie posiadam z ojcem to tylko przecież moja sprawa. Dla mnie liczy się to jaki jest właściel i kierowca a nie od kogo auto jest, a poza tym to moge Cie zapewnić, że nie jestem jak inni młodzi gówiarze w beemkach, bo mi auto służy do pracy i do jazdy. Poza tym od 13 lat jestem motocyklistom i wiem co to znaczy szanować sprzęt... , więc mam nadzieje, że nie będe traktowany inaczej z tego powodu
_________________ ~~ !!! Nie można całe życie jeździć normalnie !!! ~~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum