Autko bardzo ladne ale bmw na gazie to dla mnie nie bmw bez obrazy
... Powiem tak , jezeli ktos jezdzi duzo i nie zarabia xxxx tysiecy miesiecznie to poco ma na sile udawac ze go na takie auto stac? ja osobiscie wole jezdzic na gazie... nowe sekwencje sa poprostu super! jezeli jest dobrze zadbana to jezdzi sie jak na benzynce tyle ze o polowe taniej ... Poco placic 50% wiecej? moge te 50% przeznaczyc na ulepszenie wlasnego samochodu a jazde mam taka sama... Teraz juz nikogo nie widzi gaz w BMW. niedawno widzialem bmw745i z 2003 full opcja tankujaca gaz i co? . Oplaca sie! Podobnie w sytuajci jak ktos pisze ze wstyd tankowac do bmw gaz. Pytanie tylko Czemu ? bo jest tanszy? )
Polecam Sekewencyjny gaz kazdemu ja zaoszczedzam przeszlo 500zl miesiecznie ktore moge wsadzic w samochodzik ;>
_________________ How far can we go?
Ostatnio zmieniony przez GrzesiekBMW 21 Sierpień 07, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Autko bardzo ladne ale bmw na gazie to dla mnie nie bmw bez obrazy
... Powiem tak , jezeli ktos jezdzi duzo i nie zarabia xxxx tysiecy miesiecznie to poco ma na sile udawac ze go na takie auto stac? ja osobiscie wole jezdzic na gazie... nowe sekwencje sa poprostu super! jezeli jest dobrze zadbana to jezdzi sie jak na benzynce tyle ze o polowe taniej ... Poco placic 50% wiecej? moge te 50% przeznaczyc na ulepszenie wlasnego samochodu a jazde mam taka sama... Teraz juz nikogo nie widzi gaz w BMW. niedawno widzialem bmw745i z 2003 full opcja tankujaca gaz i co? . Oplaca sie! Podobnie w sytuajci jak ktos pisze ze wstyd tankowac do bmw gaz. Pytanie tylko Czemu ? bo jest tanszy? )
Polecam Sekewencyjny gaz kazdemu ja zaoszczedzam przeszlo 500zl miesiecznie ktore moge wsadzic w samochodzik ;>
Dyskusji o LPG w samochodzie nie ma co zaczynac. Zwolenników (w tym ja) jest tyle co przeciwników. Temat był przerabiany wielokrotnie na forum (DZIAŁ PALIWA ALTERNATYWNE) ... i chyba nie doszliśmy do porozumienia
Pozdr.
Wysłany: 21 Sierpień 07, 20:58
Auto super, choć przednie lampy mi bardziej podobają się czarne (też z allegro).
Taki równy i zdrowy lakierek chciałbym mieć na swojej maszynce.
Co do gazu to masz rację ,miesięcznie sporo złotówek zostaje na inne przyjemności, a też mam 325i automat więc trochę łyka. A z ciekawści ile Tobie pali gazu?
gaz mam od lipca i nie widze różnicy miedzy benzyna a gazem. jedynie w oszczędności.spalanie to 9,5-10 na trasie ,a tak średnio (większość poza miastem ale krótkie dystanse) to pali 10,5 - 11. silnik był wymieniany z 1,8 na 2,5i i ma obecnie przejechane okolo 100tys km.
Auto bylo by super gdyby nie te agro lampy i reflektory Poprostu psuje caly efekt. Rozumiem ze komus sie jakas tam moze podobac i nie ale dla mnie to poprostu nie pasuje do auta... to jak by chciec robic z fiata bmw tez nie pasuje prawda Dochodzi sprawa lpg tez wg mnie to lipton, ludzie pisze ze nie czuja roznicy, prawda taka ze jak nie maja pracy ktora wymaga od nich wyjazdow codzienie za miaste itp to odrabia ta instalacje w 3 lata ja nawet nie zrobilem w tym roku 10tys km wiec po co mi gaz lol.. i do tego jeszcze pozniej te tematy na forach, strzela mi, nie pali nba benzynie, dlawi sie, za duzo jara gazu i tak bez konca.. Ale poza tym furaczek jest klasa, silniczek do pozazdroszczenia. jak zmienisz przynajmniej przednie reflektory bedzie kozak ;]
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum