ponad miesiąc temu kupiłem E30 z '87 roku na gazownie(i na razie tylko na gazie pracuje)
poza tym że muszę parę dziurek w podłodze załatać , przepolerować lakier(chwilowo) .
sesja wiosenna
obecnie felgi są w pierwszej fazie przygotowań do polerki rantów
pozdro
_________________ 1995-koniec produkcji klasycznych aut BMW (zresztą innych też)od 2000 generacja kosmitów
i wez tu kór.. bądz normalny
Ostatnio zmieniony przez WNTcoupe 1 Kwiecień 08, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
jestem w trakcie polerki rantów i zastanawiam sie nad kolorem środka albo na czarny połysk albo srebrny z grubym ziarnem , jak wam sie te opcje widzą mat odpada.
cieszę sie że Wam sie podoba
_________________ 1995-koniec produkcji klasycznych aut BMW (zresztą innych też)od 2000 generacja kosmitów
miałem wkładac m50 ale zobie go na klasyka z dobrą glebą i felunkiem na dobrych podzespołach może kiedyś jakies turbo i będzie polerka czeko sie tylko da
[ Dodano: 2 Kwiecień 08, 01:15 ]
Piotr napisał/a:
fajna , fajna, ale taka młoda i z M10 to była już końcówka tego silnka,
czarna coupeja
nie czarna tylko granatowa ale masz racje będzie czarna .
a tak poza tym to lubie młode i doświadczone
ps. mam nadzieje że czas pozwoli i zjawię sie na jakim zlocie lub spocie
Ostatnio zmieniony przez WNTcoupe 2 Kwiecień 08, 00:16, w całości zmieniany 1 raz
tak wiem znaczek zdejmę mówisz czarne nerki pomyślę nad tym ale dopiero jak kupie żółte lampy .
na razie muszę kupić opony bo moje raczej do spalenia sie nadają
zastanawiam sie nad :
http://moto.allegro.pl/it...hurt_opon_.html
a co myślicie o zegarach w takim stylu .są to foty moich zegarów z polo tyle że nawet nie były zakładane bo musiałem złomować auto(bo zima zaskoczyła drogowców ech szkoda gadać)
choć może nie ejst to najciekawsze rozwiązanie ale wg. mnie oryginalne
[ Dodano: 2 Kwiecień 08, 13:17 ]
jaką proponujecie mi glebe 60/40 wystarczy przy felunku 15 na oponie 195/50
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum