Mój samochód:: E30 318i a teraz E30 320i
Wiek: 27 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 18 Skąd: BMW TEAM KALISZ
Wysłany: 9 Maj 07, 16:17 E30
Oto było moje pierwsze E30 Bmw 318i
Autko jest obniżone sprężyny są spięte klamrami prześwit się troszkę zmniejszył
Aluminiowe felgi BBS 15” z oponami 205/50 R15
Ostatni tłumik sportowy z dwiema końcówkami o średnicy 100mm
Przyciemnione szyby tylnie folia 100% czarne przednie oryginalnie przydymione
Założone dokładka z przodu i z tyłu pod zderzaki i progi
Zamontowałem jeszcze świecące spryskiwacze i zrobiłem podświetlenie nerek oczywiście na niebiesko.
W przyszłości:
El. Szybki
Aluminiowe felgi z rantem np. Borbety ale już 16”
Zmiana koloru auta
A na koniec car audio
No i niestety autko nie doczekało się przeróbek sprzedałem i kupiłem druga E 30
Teraz mam BMW ale już 2.0i z gazociągiem. Krotki opisik zawieszenie obniżone i usztywnione firmy H&R z tyłu czerwone sprężyny z przodu niebieskie oczywiscie miska olejowa oslłonieta kąkretną blachą alusy 15" z parapetem central alarm audio głośniki JBL radia narazie brak Plany na przyszłość szybki przyciemnić dokładki M Pakiet brewki wymiana tylnych lamp kierunki przednie clar zamontowanie porządnego sprzętu grającego no to chyba wsio.Jak narazie i tak sie świetnie prezentuje.
Wysłany: 10 Maj 07, 22:05
Dzieki za opinie na temat mojego wozidelka a faktycznie miala spotkanie z tylu ze slupem ale dzieki temu ja nabylem jak net pozwoli to zamieszcze pare fotek tylu ale narazie nie moge bo http://imageshack.us/ robi wielkiego foha i nie moge nic wrzucic. Pyt. male czego uzywacie do zamieszczania fotek
Ostatnio zmieniony przez Spinacz 10 Maj 07, 22:33, w całości zmieniany 2 razy
jak zmiesciles takie kola jak sadzisz wyciac kata czy pozostawic
Z przodu nie bylo zadnego problemu nic nie obciera mimo obnizenia auta 60/40 natomiast
z tyłu wewnetrzne ranty nadkola zostały zagiete do góry równo z blachą i koło swobodnie
sie miesci.
Co do kata to kwestia czy jest juz tak "zabity w srodku" ze w znacznym stopniu ogranicza
przepływ spalin , ja u siebie wyciełem i wstawiłem strumiennice Bosala jednoczesnie
pozostawiajac oryginalny tłumik koncowy i jestem zadowolony dzwiek zmienił sie
nieznacznie jest minimalnie głosniejszy i troche bardziej basowy ale nie zagłusza myśli
pasażerów Ogolnie na obroty wkreca sie łatwiej niz w wersji z katem a co do
spalania to jeszcze nie sprawdzałem ale raczej bedzie palił mniej niz z katalizatorem
Wysłany: 17 Maj 07, 11:17
Z tylu tylko chce dokladke m pakiet zamontowac tak to nic wiecej nie robie zadnych zbednych plastikow no i dzisjaj bunia stoij u mechanika robi amputacjie katalizatora
[ Dodano: 31 Maj 07, 22:45 ]
Po wycieciu kata i wstawieniu tylko rorek bylo troszke glosno a nawet za bardzo glosno wiec zamontowalem tlumik od 323i sierodkowy i jest lalunia
[ Dodano: 23 Czerwiec 07, 19:55 ]
A tu pare fotek jak bylem w krotoszynie na zlocie z klubowiczami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum