wiadomo jakie auto silnik 2,5 benzin co by tu naskrobać?? więc tak rocznik 89
przebieg kto na to patrzy felgi romtec 4 razy 9j dekle borbet ,dystanse po 10 mm na koło, oponki 215/40/16, zawiecha koni amory sprinki -60/-40, elektryka , kiera 30 cm raid, radio alpine jakieś głośniki pionki , silnik totalna seria, wszystkie plastiki nawet pod silnikiem aż byłem w lekkim szoku , od kolektora zero tłumików dwie strumienice ostatni bas, wszystko w czerni, fotele kubły z wysuwanym przodem , mieszek -gałka jacky w czerni, roleta tylniej szyby, poszerzona lekko i zaklepana,
szyby w prądzie , szyber.................reszty grzechów nie pamiętam
Plany: środek w czerni, sekwencja, i wszystkie lampiony w bh reszta wyjdzie w praniu
Bardzo ładna zabawka Powiem ze moja jest prawie taka sama ale wiesz prawie robi wielką róznice.
Bardzo mi sie podoba Twoja zabawka i naprawde wielkie gratki
_________________ centu$
Ostatnio zmieniony przez centu$ 25 Luty 08, 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 25 Luty 08, 03:45
lubuje sie w klasykach a twoja jak dostanie BH to bedzie perfekt !! Wizualnie swietna ,chyle czola dla takich smigiel. Zeby wiecej bylo takich ludzi co tak pucują swoje ślicznotki
a jak german jedyna słuszna linia zero podpierduchy nisko i szeroko silnik z tego co nam powiedział pan co planował głowice to włącznie z moja robotą to była 2 razy robiona jedynie musze popracować nad wolnymi obrotami skacze miedzy 700 a 900 przepływka krokowy trza to zbadać
ciesze się ze jest w twoim typie pozwoliłem sobie wykorzystać filmiki na naszym klubowym forum na ktore zapraszam i mam nadzieje że nie masz nic przeciwko www.bcc.forumbrzeg.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum