Jestem Wojtas. Mam 27 lat, nie mam normalnych kolegów ,rodzina mnie nie rozumie a ludzie uciekają do rowów jak jade. Nie wiem o co im chodzi. Tak czy tak nie o tym chciałem . Podziwiajcie:
e24+e65a12.JPG
Plik ściągnięto 42 raz(y) 191,78 KB
20070313078.jpg Co tu zdobić???? Mam 2 opcje: zostać przy M30B35 albo wsadzić 3.6 od M5 315KM ,który zresztą już czeka na podwórku. HEHE. Oryginał albo : jak sie bawić to na maxa. Czekam na wasze opinie.
Zostaw oryginał. Beemka jest piękna i nic nie zmieniaj. Mam nadzieję, że dasz się przejechać kiedyś. Zrobimy tak... ja się położę na parkingu a Ty ruszysz wolno i mnie przejedziesz.
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
auto bardzo ladne najladniejsze coupe jakie do tej pory bmw stworzylo fajnie wyglada jak bys zapodal orginalne fela ALPINA to bylo by juz miodzo na maxa.(ja bym pozostal w orginale i silnika nie zmienial na ten 3.6 od eMki)
OK OK OK . Przegłosowane. Zostawiam ori i jak napisał jeden z Was bede chciał qpić fele alpiny . Też tak od dawna planowałem i tak w przyszłości zrobie. No i zminie dziewczyne bo jest zazdrosna o szósteczke. Pozatym reszte zostawiam.
e30cabriomoja.jpg M20B25 kompletnie w oryginale żadnych tuningów i przeróbek .Przebieg chyba 190tys .Zawiecha zwykla stan ok, silnik OK ,dach nie cieknie . Recaro oryginal . Ogolnie rzadko spotykany oryginal. Do sprzedania.
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 27 Marzec 07, 00:36
szósteczka w rekinie.... eeehhhh..... kiedyś taka prowadziłem, z ponad 300 konnym silnikiem.... masakra.... myślałem o kupieniu takiej ale zadbanych egzemplarzy bez dzwonów nie ma już niestety na rynku pozostaje mi podziwiać to cudo motoryzacji w rękach innych bubomaniaków.... dbaj o nią bardziej niż o kochankę!!!!
boska 6 to za mało, nie ma słów, którymi można opisać piękno i styl tego pojazdu, dotkniętego, jeszcze przez Alpine... oczywiście nie zmieniaj silnika, pozostaw oryginał... napawaj sie brutalną mocą z lat 80...
moze teraz slowko od konserwatysty ....
1-widze ze pakiet alpiny ograniczony jest jedynie do naklejek (no chyba ze jest cos jeszcze ale na fotach nie widac) co w klasyku moze zostac zle postrzegane
2-owszem silnik m byl stosowany w e24 i wygladem pewnie nie bedzie budzil wielkiego niesmaku ale jesli jednak bardzo chcesz dokonac jakiegos swapu to najlepszym kompromisem jest m30-turbo z e23 745i ktory ma niesamowity potencjal
3-dreszczy dostalem na widok kierownicy momo ktora bedac na twoim miejscu wymienilbym na ster alpina z epoki ewentualnie na oryginal .
4-auto wyglada na zdrowe , rowne i zadbane .... tak trzymac
5-uszlachetnianie takiego pojazdu jak e24 wymaga wysublimowanego gustu i smaku , nieraz drobny detal moze zepsuc cale piekno i styl tego jakby nie patrzec juz klasyka wiec jesli moge cokolwiek doradzic to ... albo zblizac sie do 100% oryginalu albo stosowac dodatki tylko z pakietow alpina lub m i to tylko z odpowiedniej rocznikowo serii . jesli masz juznaklejki i emblematy (od czegos trza zaczac ) to proponuje szukac kiery , drewnianej galki , felg , foteli ( w barwach alpina) , skrzyni biegow (1 do tylu) , mostu iinnych dodatkow tej ekskluzywnej firmy . .....
jesli mozna to poprosze o wiecej fotek ... srodka , silnika bagaznika i wi ogole.... zapraszam rowniez na www.6.com.pl
pzdr ....
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum