Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 26 Październik 07, 14:45 [Duzy] BMW 318 IS (samochod mamy ) :)
Witam
Dawno mnie tu nie było ;( Sprzedałem swoje Fioletowe Beem,kupilem golfa...(Bez komentarza) Wkoncu czlowiek wraca do tego co najlepsze,wiek kupilem bmw e36 318 Is CZARNE nie mylic z tym bo to samochod mojej Mamy
Osobiscie nie podoba mi sie przedni zderzak tylni jakos ujdzie.Co wy na to?
dsc02075fn8.jpg srodek bardzo ladny
Plik ściągnięto 43 raz(y) 71,75 KB
dsc02074st8.jpg :)
Plik ściągnięto 36 raz(y) 105,1 KB
dsc02073qk0.jpg Smieech
Plik ściągnięto 42 raz(y) 116,73 KB
_________________ Czy bede sie ścigał?czy spokojnie odetchne???
Mówie z wierzchu bo w środku skórka piękna. felunek nawet nawet , ale te wszystkie zderzaki szpojlery typu Monster Rieger SiateX&PlastiX to bym wyrzucił.
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 26 Październik 07, 21:33
To samo i ja mowiłem,zeby zmienic na chociaz oryginaly zderzaki,bo wrazie poroblemu (zakladajac nieawaryjnosc tej pieknej marki )nawet nie ma gdzie z przodu oczka wkecic...Chyba musze wziasc ten samochod i poobijac zderzaki Wtedy sie zalozy normalne
_________________ Czy bede sie ścigał?czy spokojnie odetchne???
Wnętrze rewelacja super połączenie kremowo-zółtej
skóry i czarnego wnętrza prezentuje sie świetnie
A z zewnątrz to po oczach daje ta naklejka na boku auta , przedni zderzak od biedy
by mogł być tylko jakoś tą siatke przemalowac np pod kolor auta bo zestawienie
ciemny lakier + srebrny siatex to mega kontrast pomijając juz kwestie gustu
Jesli chodzi o tył to zderzak i ten wydech to lekka masakra no i zaspawana klapa
Swoją drogą przypomniało mi się ogłoszenie z allegro jakiejs firmy garażowej , brzmiało
mniej wiecej tak -> chcesz mieć super zbajerowaną fure po tuningu - zaspawaj sobie klape
.... oferujemy zaspawanie klap w każdym typie samochodu ludzie to mają poczucie
humoru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum