wyglada zdecydowanie lepiej niz na fotce u gory watku
fajna maszynka - moglbys sie tylko zastanowic nad wiekszą felą,
bo te 15 nie dodaja powagi autu...
a poza tym to chyba nie jest cosmosschwarz metallic
Mój samochód:: BMW 318 IS Coupe [BrillantRot]
Wiek: 25 Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 110 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 1 Styczeń 08, 20:39
siema pytanie mam do tej dokladki z przodu na pierwszej focie [czerwony zderzak] fajnie sie to prezentuje bo zastanawialem sie nad taka nie wiem czy lepiej zderzak wrzucic m3???
moje doświadczenie z ta dokładką byly takie żę wytrzymała ona tylko do pierwszego śniegu (w tamtym roku) jezeli masz obniżone autko to radzę tobie zebyś sie rozejrzał za jakims zderzaczkiem od m3 oryginalnym badz tez podróbką m3 ale ladnie zrobioną.
wygląd tej samej dokładki tez mi się podoba ale u nas tego typu przeróbki nie sprawdzają sie (studzienki kanalizacyjne,progi zwlniające ,krawężniki...itp.)
Mój samochód:: BMW 318 IS Coupe [BrillantRot]
Wiek: 25 Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 110 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 3 Styczeń 08, 20:03
no wlasnie tez sklanialem sie bardziej w strone zderzaka m3 ale wiesz roznica ceny dokladki a zderzaka jest nieporownywalna
[ Dodano: 3 Styczeń 08, 20:06 ]
tak apropos widze ze jestes z sadkowa, mam rodzine w sadkowie, mieszkaja na sadowej nowowybudowany dom przy wjezdzie obok krzyża pozdrawiam !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum