zdrowe seryjne kombi bmw... dobre autko do zrobienia w stylu morskim..czyli duza gleba duze fele i na dachu decha do serfingu ... pozdrowka i dozo niebawem peace
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Fajny Owczarek Niemiecki No auto do pozazdroszczenia TDS marzenie mam pelno ON w garażu heh nastepna Bumeczka moze bedzie 325tD czas pokaże Audio masz wypas :/ ma mam kupi co sztandarowe Bmowskie .
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 19 Listopad 06, 10:29
to mi przywiez jak bedziesz mogl jakies 100 literow bym wzial jak masz po 2.5 a owczarek fajny ale w tygodniu pod noz idzie bo ma dysplazje az mnie szlag jasny trafia
[ Dodano: 19 Listopad 06, 10:30 ]
MACK a ta ostatnia fotka to z parkingu pod jaskinia RAJ
Widziałem Cię dzisiaj pod family. Fajne masz autko, tylko kolor tych ringow był troche lipny, myślałem że dają ładniejsze światło, ale poz tym to super wyglądało.
pewnie ze ladna bo kombiak ,proponuje przyciemnij jeszcze przednie szybki zrobi sie pełna bryła bedzie wygladala jeszcze bardzej atrakcyjnie.(jakie spalanie przy normalnej jezdzie notujesz?)
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 25 Marzec 07, 10:34
przy normalnej to do 6 litrow ringi chyba odetne bo jeden zaczyna cos mrugac, a wtedy co mnie wojtek widzial to ja widzialem w tym markecie basie z kryminalnych jaaaaaaaaaaaaa ale przezycie hehehe a ciemne szyby na dniach
[ Dodano: 25 Marzec 07, 10:40 ]
i zmienione radio na pionier deh-p55bt jak nie pojdzie z nawigacja to reklamuje
Ostatnio zmieniony przez BOKSA 25 Marzec 07, 10:36, w całości zmieniany 1 raz
przy normalnej to do 6 litrow ringi chyba odetne bo jeden zaczyna cos mrugac, a wtedy co mnie wojtek widzial to ja widzialem w tym markecie basie z kryminalnych jaaaaaaaaaaaaa ale przezycie hehehe a ciemne szyby na dniach
[ Dodano: 25 Marzec 07, 10:40 ]
i zmienione radio na pionier deh-p55bt jak nie pojdzie z nawigacja to reklamuje
jak zaczyna mrugac to znaczy ze trza sprawdzic czy nic sie nie poluzowalo bo ringi nie powinny sie spalic pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum