z tego co mi tapicer znajomy mowil to przychodzi okolo 14 m^2 skory,
taka skorka mega jakosci to 100 zl/m2 (w sprzedarzy detalicznej) ...
co daje nam 1400 zl.... a jak jeszcze dorwiesz dobrego tapicera
(w jakiejs ciemnej bramie na srodmiesciu), to Ci to pewnie za jakies
600 pln obszyje... mamy juz 2000pln za piekna nowiusienka skorke.
a za komplet w dobrym stanie trzeba i tak dac 1800
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 27 Lipiec 07, 12:42
tylko jest wlasnie problem z tylnymi kanapami bo ja mam dzielone a jak dzwonilem do java car to mi taka cene podali ze mi sie odechcialo
Mirek a ten twoj tapicer to samochodowe tez robi?
[ Dodano: 27 Lipiec 07, 12:46 ]
Evan napisał/a:
BOKSA, jak chcesz to ja Ci pomoge z ps podeslij mi na maila zdjecie auta z boku i fele z profilu to Ci to zrobie :)evan@eone.nazwa.pl pozdro
felgi rozne wysle ci namiary na nie jak wroce do domu a zdjecia nie potrafie wyslac ja umiem tylko drukowac i umyc samochod ale to zdjecie co jest bokiem nie starczyloby moglbys je bez problemu z forum sciągnac
Ostatnio zmieniony przez BOKSA 27 Lipiec 07, 12:43, w całości zmieniany 1 raz
glownie zajmuje sie jakimis lokalami, mebelkami, kanapami itp. , ale z tego co sie
dowiedzialem ostatnio to pare dobrych autek obszyl (java by sie nie powstydzilo). tylko, ze to
niestety w jeleniej gorze i z terminami raczej ciezko, ale zapytac sie moge
z reszta, praktycznie kazdy tapicer - rzemieslnik starej daty, dalby rade cos takiego
zrobic dobrze i za grosze (w porownaniu z "mega hiper wypas tuning salon" ).
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 30 Lipiec 07, 13:29
jezeli z 7400pln zszedł Ci z ceny do 5500pln to wydaje mi sie ze ona juz długo
tam stoi i jest z nia co najmniej cos nie teges
jakby nie było to spuszcza z ceny 1900pln bo pewnie chce sie jej szybko pozbyc...
przynajmniej ja jestem takiego zdania.
wiadomo BMW w cabrio zaj.... sprawa ale ja bym sie dobrze zastanowił
nad kupnem tej buni...
po co pózniej dokładac do niej bóg wie ile??
pozdr
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
oj dlugo stoi od zeszlorocznych wakacji na pewnom ja chcialem ja jeszcze kupic przed zima zeby, oglnie dach jest nowy, lakier do roboty caly srodek, silnik kuleje mozliwe ze krokowy, zawiecha wyglada ok, sprawdzalem to ze swoim mechanikiem mowi ze troszke wlozyc i bedzie
nie wiem ale chyba cena obejmowala koszty rejestracji w PL
pozdr
Ostatnio zmieniony przez Kosa 30 Lipiec 07, 13:34, w całości zmieniany 1 raz
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2649220 to z bolesławca tez ładnie wygląda, jest w podobnej cenie, kolorze, i chyba z ciekawszym silnikiem. Daleko też nie jest a może się okazać w lepszym stanie
Wysłany: 30 Lipiec 07, 16:07
tylko ze stan tej ktora chce kupic poza malowaniem i wymiana foteli na skore to nie ma nic strasznego a auto stoi tak dlugo bo sie dzisiaj z Piotrem dowiedzialem ze jej obroty faluja a oni nie bardzo sie znali a kazdemu przeszkadzalo a dzisiaj odpalalismy i zadnego falowania jest pare rzeczy do zrobienia ale na przyszly rok bedzie gotowa
[ Dodano: 31 Lipiec 07, 23:12 ]
juz kupiona
[ Dodano: 2 Wrzesień 07, 17:35 ]
Mały updadte fotek:
[ Dodano: 2 Wrzesień 07, 17:37 ]
nowe fotki
Wysłany: 2 Wrzesień 07, 19:34
Pjenke kombi. Gratki
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 10 Wrzesień 07, 15:23
przyznam ladne szkoda tylko ze nie 6 cylinderkow ale to nic
i grilla mozna przewiezc i jeszcze cos hehe
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
witam widze ze masz rozne lampy przednie na zdięciach powiedz tak szczerze ktore lepiej swiecą poniewaz musze wymienic u siebie i nie wiem czy szukac oryginału czy zalozyc cos takiego jak ty masz nie chodzi mi o poprawe wyglądu wizualnego autka a tylko o oswietlanie drogi
Wysłany: 10 Październik 07, 08:15
tez nic ale ten blekit im nie pasowal to im tlumaczylem ze ich wyksztalcenie w ocenie barw jest slabe a ja poligraf wiem ze to nie niebieski tylko bialy a kiedys baby firany czym wybielaly ultramaryną a ona ma kolor niebieski i takie tam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum