Kozackie te autka, touringa już widziałem, mam nadzieje że na którymś z przyszłych zlotów też cabrio pooglądam . Widzę że środek już wybebeszyłeś, i coś mówiłeś o lakierniku, kolor zostaje, czy będzie zmieniony?
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 2 Wrzesień 07, 22:40
hak jest do przyczepki ze skuterem wodnym ktory mamy zamiar kupic tez mi sie nie podoba za bardzo moze go na bialo walne a za lampy ile dales te black hella czy robiles krzyze
Ja już swój zachwyt wygłaszałem w Gajkowie
E30 w Cabrio bardzo mi się podoba - wiadomo, jest tu parę rzeczy do zrobienia, ale jak BOKSA wszystko zrobo to tytuł BMW LATO 2008 ma w kieszeni
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 3 Wrzesień 07, 22:29
Faktycznie parch ani spojlera nie ma, ani naklejek, ani znaczka M... to pewnie 50 koni anwet nie ma bueheehehehe
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 21:06
maltarn dobre hehe
a bawara i tak ladna bo oryginalana:D
mam nadzieje ze kiedys zobacze a jeszcze lepiej jak bedzie to w moim miescie w przyszle lato bo to juz chba mamy za soba...
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 24 Wrzesień 07, 07:29
Super cabrio,a kolor jest dobry,nie zmieniaj. Biały może być naprawdę kozacki. A hak zostaw,jakby ktoś miał zamiar sie w Ciebie wbić z tyłu to sobie szkód narobi,a Tobie nie
_________________ Kocham E34,wpakowałem się w to:
Ostatnio zmieniony przez E34-Patryk 24 Wrzesień 07, 07:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum