felgi nie sa najgorsze tylko moogly by byc wieksze 17 widzialem 3 zylowe i ciekawie wygladaly na e36, ale czemu nie kupiles czegos z wiekszym silnikiem?
[ Dodano: 4 Luty 07, 02:18 ]
moja tez na poczatku byla na podobnych
[ Dodano: 4 Luty 07, 02:19 ]
chociaz jesli chodzi o 3 zylowe polecam ci te z fotki z rantem fajnie sie prezentuja
[ Dodano: 4 Luty 07, 02:23 ]
chociaz jesli chodzi o 3 zylowe polecam ci te z fotki z rantem fajnie sie prezentuja
felga extra ... ale do calibry . w beemce nie smakuje . nawet ta oryginalna kilka postow wyzej mimo iz gleboka i z rantem to ja osobiscie bym sie zastanowil czy moj gust umialby udzwignac takie wyzwanie . ja jestem straszna "konserwa" i dla mnie alpina , acs , hartge lub oryginal w mozliwie maxymalnie dopasowanej wielkosci .
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
dodam jeszcze jedną fotke z innej perspektywy, bo mi widze że nikomu sie fele nie podobają a mi tak bardzo że nie zamieniłbym ich na żadne inne chyba że 16' takie same :-)))
_________________ Umysł bogacza zawsze sie dorobi nawet jak straci wszystko znów stanie na nogi
Ostatnio zmieniony przez bmw316i 5 Luty 07, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: E36 coupe M'Technik
Wysłany: 31 Sierpień 07, 21:42
Zdecydowanie najpiękniejszy kolor dla E36 tj Diament-Schwartz Metallic sam posiadam takowy i naprawdę jest rewelacja, strzeliłem sobie polerke ręcznie i wyszło poezja , fura świeci się jak lusterko. Jak nie chcesz zmieniać zderzaków czy progów to daj furę do lakiernika żeby Ci przemalował obecne, też na początku tak miałem zrobione!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum