Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 1 Październik 07, 02:44
w końcu jakieś E39 na forum się pojawiło
obie fele są pierwsza klasa. nowe są bardziej "kozackie" i to kwestia gustu i temperamentu na , których wolisz jeździć.
ja jako fan "dyskretnej elegancji" w E39 wolałbym te pierwsze fele.
ale na nowych bunia też się fajnie prezentuje. co nie zrobisz będzie dorze
gdybyś chciał sprzedać stare to się odezwij na PW
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 1 Październik 07, 07:36
Fele pełen kozak.Świetne. Ja miałem w piątce 10calowe z oponkami z tyłu 265,ładnie to wyglądało,ale spalanie jakieś 3litry w góre w stosunku do stalowych kółek. A widze,że kolega ma antenę PRESIDENTA do CB,mam taką samą
Kuba530d
Mój samochód:: BMW 530d
Wysłany: 1 Październik 07, 11:07
E34-Patryk napisał/a:
Ja miałem w piątce 10calowe z oponkami z tyłu 265,ładnie to wyglądało,ale spalanie jakieś 3litry w góre w stosunku do stalowych kółek. A widze,że kolega ma antenę PRESIDENTA do CB,mam taką samą
Jak je kupiłem to tył miały 285 Niestety za szerokie i obcierały, a szkoda bo wafel był pierwsza klasa Teraz mam 265 i jest git.
A spalania to ja nigdy nie liczę. Po co psuć sobie humor. No PRESIDENT ściąga super. Mam już 2 lata i jestem bardzo zadowolony.
Ostatnio zmieniony przez Kuba530d 1 Październik 07, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 1 Październik 07, 22:29
Stare sa git i jeli na nich smigales to pewnie sie oklepaly w sensie wizualnym.
Nowe sa extra zwlaszcza jak czysciutkie.Ja zostawilbym nowe.
Ps a piszesz ze ci kiedys obcieraly...to wejdz do mnie i zobacz jaki dylemat mam/mialem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum