jak widzisz auto nie jest na polskich blachach.Kupione w noregi poniewaz tutaj sie przeprowadzilem...Autko same wyszlo mnie...22 tysiace PLN a i jeszcze oplacic go to jakies + 3500PLN.
Na polskich nie moge jezdzic a przerejstrowanie sie nie oplaca...wiec musialem tutaj kupic
strasznie przeplaciles za te kase w polsce bys kupil E39, a taka E36 yo za 11tysi do wziecia. ogolnie autko fajne kierunki biale przod zapodaj i lampy tyl od M3 ladne 17; i bedzie kozak fura po liftingu.
ale niestety nie moglbym tutaj nia wjechac...takie smieszne prawo ich... Ale narazie nie zaluje zobaczymy po czasie jak sie sprawuje
[ Dodano: 15 Luty 07, 18:23 ]
a co do felg to narazie mam na letnich...nawet mi sie ich wyglad podoba tylko ze ta sa 15 z oponami 65/185 a te fele sa wypukle ...lepsze byly by z rancikiem ale narazie musi starczyc
zwyczajna 318 jakich setki czekamy teraz na twoje zmiany i ocenimy jak bardzo jestes w stanie ja upiekszyc a co do kasy jaka na nia wylozyles straszni duzo czemu cie tak to wyszlo teraz mozna juz miedzy 8 a 10 tys kupic czemu tak przeplacles?
no bo akurat mieszkam za granica i tak kosztuje... a nie moglem kupic w polsce j ja tutaj jezdzic a przerejstrowac-te same pieniadze a wiecej roboty...
no bo akurat mieszkam za granica i tak kosztuje... a nie moglem kupic w polsce j ja tutaj jezdzic a przerejstrowac-te same pieniadze a wiecej roboty...
calkowita racja tak samo jest w przypadku PL auta ktore ma byc w Dani przeplacic trzeba by bylo ponad druhga polowa auta
aha chyba ze tak ale faktycznie nawet bym powiedzial pojbane prawo a nie smieszne no nic ale byle by si dobrze sprawowała i czekamy na twoje modernizacje autka :]
a jeszcze takie pytanko...Tak jak wczesniej wspominalem bede planowal zalozyc Pakiet M-styling...
Te wszystkie laminaty z allegro ,to cos ciekawego czy lepiej zainwestowac cos lepszego... Widzialem np. w sklepie internetowym na Tuning.pl i czym one sie moga roznic?
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 15 Luty 07, 21:36
K@mil napisał/a:
Te wszystkie laminaty z allegro ,to cos ciekawego czy lepiej zainwestowac cos lepszego... Widzialem np. w sklepie internetowym na Tuning.pl i czym one sie moga roznic?
musialbys tu linka wrzucic o co konkretnie biega, czy sie roznia jakoscia nie chyba ze kupujesz orginaly to napewno ale reszta laminatow to wszystko na jedno kopyto i tylko sie cena roznia
[ Dodano: 15 Luty 07, 21:52 ]
chyba ze wolisz cos zadszego ale nie orginlnego to wpadnij na moje auto tam masz zderzaki jakie ja kupilem i aktualnie w montarzu
wszystko wyjdzie w praniu jak to sie mowi pojerzdze na swoich to ci powiem czy maja jakies wady, mialem wczesniej takie w golfie i spisywaly sie bdb tzn nic nie pekalo nie bylo odpryskow farba sie trzymala to juz zalzy od twojej inicjatywy i checi
Witka..wiec tak seryjnie zderzak m3 z bety uzywka to koszt kolo 500-650 pln komplet (normalna cena na allegro niekiedy spotyka sie taniej wtedy zderzaki rozchodza sie jak cieple buleczki) ... sa i po 1000 z halogenami belka i kratkami
zywica to koszt 200 pln ale nie polecam..
dlatego szukam zamiennikow z absu tuningowych..pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
witam moge ci smialo polecic te spojlerki jutro wrzuce jakies fotki mojej furki po tych zmianach auto wyglada zajebiscie i nie musisz sie przejmowac ze wyjdze wiejsko czy przesadnie pod warunkiem dobrego ukierunkowania
pozdrawiam
Oki Bede czekal az nie moge sie doczekac jak cos sie zacznioe w niej zmieniac Ogolnie mi sie jej wyglad podoba tylko ze nie ma jak to Mpakiet, tego chyba nic nie przebije
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum