camel
Mój samochód:: Be eM Wuuuu....
Wysłany: 24 Czerwiec 07, 07:11 BMW E36- ISik Camela
Po E21 316 i E34 535 nadszedł czas na E36, a jak E36 to tylko Coupe'jka...
Rok produkcji 1993, silnik 1.8 is.
W planach mam jeszcze wymiane bocznych migaczy, przelotowy układ wydechowy z innym końcem (ten wieśniacki idzie na śmietnik), przyciemnienie przednich szyb, alufelga 17tka i po zimie malowanie całego auta.
fajna,chociaż osobiście nie podobają mi się przednie lamy tego typu. Z tyłu masz założone dystanse jakieś, czy felgi są od 5er? bo ładnie równają się z nadkolem
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 24 Czerwiec 07, 12:02
Fajniutka. Lampy ładne,tylko wydaje mi sie że mogłaby nerka czarna do tego pasować. Alu z ładnym rantem i cudo. A tak szczerze,co lepiej wymiata,535 czy 1.8 is?
camel
Wysłany: 24 Czerwiec 07, 15:53
Wojtek napisał/a:
fajna,chociaż osobiście nie podobają mi się przednie lamy tego typu. Z tyłu masz założone dystanse jakieś, czy felgi są od 5er? bo ładnie równają się z nadkolem
Auto kupiłem już na gwincie i tak obnirzone i twarde, bez znaczków itp.
To co ja zrobiłem to przyciemniłem tylnie szyby z homologacją, storzek wymieniłem, tylnie lampyna Clear i przednie na Angel Eyes Black... co do felgi z tyłu to już taką kupiłem... też mnie ona dziwi bo nieżle wystaje i przy gwincie ociera o nadkola...
E34-Patryk napisał/a:
Fajniutka. Lampy ładne,tylko wydaje mi sie że mogłaby nerka czarna do tego pasować. Alu z ładnym rantem i cudo. A tak szczerze,co lepiej wymiata,535 czy 1.8 is?
Wiadomo, że 535 z ok220 KM a ISikiem 140 KM nie ma co porównywać... Jeszcze tęsknie za 5teczką... Śni mi się czesami po nocach- paliła ponad 20 przy deptaniu, ale moc... i tylni napędzik...
Mój samochód:: E30 318i a teraz E30 320i
Wiek: 27 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 18 Skąd: BMW TEAM KALISZ
Wysłany: 24 Czerwiec 07, 16:00
Ja bym nerke zostawil taka jak jest nie zmienial jej wcale felgi jakie bym zamontowal to motorsport i byla by kozak. Ale tak tez wymiata wkoncu coupe pogratulowac
A ja powiem tak, stozek to bys obliczyl jaka powinien miec dlugosc rury i odgrodzil go od silnika bo w tym momecie jak seria ma 140 to ty masz gdzies ze 130 ;] (nie liczac starty na wieku ;p) swiatla bym zmienil na in-pro z dobrze swiecacymi ringami lub orginalne z soczewka i wtedy wyglada i jezdzi jak marzenie ;]
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 25 Czerwiec 07, 10:53
a mi sie podoba
Wysłany: 25 Czerwiec 07, 15:15
BOKSA napisał/a:
a mi sie podoba
dzięki
wiele osób mówi, że lampy nie pasuja (wystarczyło by kierunki wymienić), że za niska, za bardzo agresywna, szyby nie pasują itp... ale mi się podoba...
Dla mnie tuning w beemce to jest zmiana lamp, obniżenie, fajna felga i eM-Pakiecik
camel
Wysłany: 26 Czerwiec 07, 00:21
Kosa napisał/a:
+ gleba
+ kolor
+ marka
- silnik
- szyby (albo wszystkie przyciemnione albo zadna bo tak to jak van wyglada)
- stożek (odizolowany od silnika? )
- światła
czekam ne felgi
a nad eM pakietem bym sie zastanowil, chyba ze pelny,
czasami wystarczy gleba i dobra felga
Szyby przednie idą na 50 % za jakiś czas, stożek na dniach odgrodze i zrobie dolocik z dołu zderzaka...
bazylfox napisał/a:
camel napisał/a:
Dla mnie tuning w beemce to jest zmiana lamp, obniżenie, fajna felga i eM-Pakiecik
Święte słowa - niech się inni uczą
Wkońcu trafiłem na dobre forum, gdzie ludzie znają się na Jedynym słusznym wyborem... BMW , a nie niszczą piękny wizerunek lotką z Calibry, zderzakiem Monstara lub NICe na szybie...
Pozdrawiam Prawdziwych miłośników
[ Dodano: 11 Lipiec 07, 13:20 ]
Fotki w plenerze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum