Mój samochód:: BMW e 36 coupe 316 i
Wiek: 26 Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 18 Skąd: Wrocław Gaj
Wysłany: 1 Kwiecień 08, 13:49 BMW e36 COUPE 316 i
Oto moje BMW
Silnik 316 i
Felgi 17 cali BMW z rantem polerowanym 5 cm
opony przód Dunlop SP SPORT 9000 215/45 17
opony tył Continental SPORTCONTACT 2 225/45 17
sportowy układ wydechowy Ulter Sport
szyby przyciemnione SUNGUARD 40 %
lampy przedne soczewkowe ANGELEYES
lmapy tylnie CLEAR white/red
szyby elektryczne
lusterka elektryczne
klimatyzacja 2 strefowa
1 x Air Bag
ABS
czarny środek
kolor: SCHWARTZGRAU METALIK
Radio CLARION DXZ668RMP + głośniki 6 + 1
Autko jak na zdjęciach. Śmigam nim już 2 lata. Jedyny mankament to silnik ale myślę już o 2,5 l. Wkrótce dojdzie blenda tylnej szyby. Zastanawiam się nad lotką ala karbon. Kwesta przemyśleń. Poniżej zdjęcia :-)
"Wielu można starcić kolegów - przez moc i tylni napędzik... "
dusza
Mój samochód:: BMW E36 316
Wysłany: 1 Kwiecień 08, 14:56
piekna coupe ile ciebie kosztowalo to autko?? jest wszystko co potrzebne ladne lampy, zajebiste fele, kolorek i oczywiscie coupe:) tylko szkoda ze 1.6 sam osobiscie mam 1.6 i jest fajnie ale bez rewelacji:P
MALE SPROSTOWANIE: NIE ZAKLADAJ ZADNEJ LOTKI!!!! (WIOCHA) BLENDA JESZCZE UJDZIE ALE NIE LOTKA:/
Ostatnio zmieniony przez dusza 1 Kwiecień 08, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW e 36 coupe 316 i
Wiek: 26 Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 18 Skąd: Wrocław Gaj
Wysłany: 1 Kwiecień 08, 15:30
zobaczysz jak będzie wyglądało auto z lotką to zmienisz zdanie. nie mam na myśli banalnej lotki, będzie ciekawie :-)
silnik 1,6 z uwagi na możliwość okazjonalnego zakupienia auta. autem przyjechałem 2 lata temu z Belgi i kupiłem od starszego Pana który w swoim garażu posiadał e46 M3 i jakiegoś Mieta AMG. Chciał się pozbyć 316 wieć znalazłem się ja.
Bardzo bardzo ładna naprawdę ale fakt kolorek rzadko spotykany jesli mozesz napisz mi na PW jaki był koszt zakupu autka
podro
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
Reset
Mój samochód:: BMW e36 323i 2.5L Coupe
Wiek: 29 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 12 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 1 Kwiecień 08, 17:38
Super kolorek ,Ładna fela. Osobiście to mi te lampy przednie trochę nie podchodzą
Szybki tylne troszkę bardzie przyciemnione. Ale ogółem ładniutkie COUPE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum