Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 2 Sierpień 07, 00:12 BMW 535d touring - moja nowa buma :))))
przez pół roku jeździłem E39 2,5d z 2001 - autko sprawiło mi bardzo dużo radości i myślałem, że to będzie auto na lata...
niestety z wielkim żalem musiałem się z nią rozstać...
miłość do kolejnego bmw była silniejsza, a że kapło trochę kasy to zdecydowałem się na BMW 535d touring po elektronicznym tuningu firmy G-POWER. co prawda kolor lakieru mnie nie zachwyca ale autko jest używane i ciężko przebierać w kolorach gdy na rynku wtórnym tych beemek jest bardzo malo. to jeden z dwóch mankamentów tej buni (drugi to brak "zawiniętej" deski)
fabrycznie bunia miała takie parametry:
Pojemność w cm 2 993
Moc maks. w kM przy obr/min 272 / 4 000
Maks. moment obrotowy w Nm (obr/min) 560 / 2 000
Osiągi
Prędkość maksymalna w km/h 250
Przyspieszenie 0-100 km/h w s. 6,6
po zmianach w elektronice moc wzrosła do 317KM i 668 Nm !!!!!! przyspieszenie do setki to około 6s a Vmax nie sprawdzona jeszcze ale ogranicznik jest ściągnięty
po załatwieniu formalności z przerejestrowaniem auta, zabieram się za tuning optyczny,
autko trafi z powrotem do firmy G-POWER gdzie bez robienia z auta choinki poprawimy jej wygląd i zawieszenie.
kilka fotek zrobionych na szybko - więcej next time
no dobra.... czas zejść na ziemię... dalej jeżdżę E39... wybaczcie dowcip... ale chciałem sobie pomarzyć.... no i jak za kilka latek kupię tą furę to już nie będę musiał zakładać nowego wątku tylko w tym zrobię aktualizację... hehehehe....
ps.nie wiecie może czy ktoś nie szuka pracownika na 1/8 etatu za 5000 miesięcznie???
mogę robić wszystko.... (prawie)
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 2 Sierpień 07, 00:18
kórde już myślałem że to twoja fura! ale widzę że to marzenie! muszę porobić zdjecia bo u mnie w mieście jeżdzi 5 M-power 2006 rok ponad 500kucy kolor srebrny ulu 19! super ale takiej napewno nigdy nie kupie
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 2 Sierpień 07, 07:47
gizbern, a ja już sie zastanawiałem co Ty za interesy kręcisz że takie fury kupujesz. Ale Ci sie udał dowcip. A za 5tysiaków to ja na cały etat sie mogę przyjąć,ale nie do wszystkiego
ale mi sie nie podobają te nowe BMW czegoś im brakuje. Nowa trójka mogła być ok ale tył im nie wyszedł jak w każdym modelu zaczynając od 7 kończąc na 3 E90 w E91 jest już lepiej ale dalej brak weny na tylna część auta.
Ale M3 E91 bym nie pogardził tylko skąd na to hajs
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 2 Sierpień 07, 23:26
też uważam, że jeśli chodzi o urode to nowe piątki do mojej E39 to się nawet nie umywają, no ale ten silnik ..... dla niego mógłbym wiele znieść... nawet to że bym jeździł brzydka nową piątką hehehe...
w mojej już mi troszkę mało te 163KM, szkoda, że nie znalazłem E39 w 3,0d w tak świetnym stanie jak moja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum