Wysłany: 17 Luty 07, 10:43 [arek m] Z3 Coupe Individual
Z3 Coupe Individual 3,0
261 Ps (chip) 0-100 km /6,2s.Jak wylacze systemy to pieknie idzie bokiem.
Co o niej myslicie?
Oczywiscie na niebiesko-czarnych Papach
w dowodzie mam 231ps i 250 km/h. ale do tego mam papier z TUV gdzie jest napisane ze przprogramowano motorsteuergeraet (????) i przez to moc wzrosla o 15 % , Schpera 25% zostala bez zmian
Uwierz-mozna sobie zrobic niezle KUKU jak spuszcze ja z kaganca.
a mi sie cholernie podoba twoje Z3 choc bardzo dlugo mnie nie bedzie stac na takie cacko.a lubie czytac takie posty jak ktos pisze ze lata bokiem swoim smigielkiem .ja terz mam bzika na punkcie slizgania sie bokiem (mozemy sie kiedys ustawic na wro i polatac razem)
na trasie nr5 do poznania ,jakis kilometr od pierwszego zjazdu na Trzebnice jest taka zajebista firma ktora sprzedaje albo regeneruje dziorawe chlodnice.mam gdzies nr.ale juz lece na tance hulance.w poniedzialek podesle ci nr. tej firmy
Dopiero teraz KOSA podesłał mi linka do tego postu.
Jakiś czas temu pytałem chłopaków czy nie znają kogoś kto miałby coś takiego i był zainteresowany wypożyczeniem lub podwiezieniem do ślubu. A tu prosze. Taki rodzynek.
A w czip-auto bo akurat robiłem swoją kombisie,a jak sądzę to innej maszynki takowej nie ma we Wrocku i jeszcze chyba masz E46 sedana czarnego chyba że się mylę jeśli chodzi o sedanka
Co tam widzieć na ulicy jak to cudo stoi bądź się dostojnie toczy ... pfff
Ja widziałem Areczka (mogę tak mówić ?> ) w akcji w Skarbimierzu 25.02. ,a potem jeszcze na A4 do wroc. Powiem tyle - w Skarbimierzu nie było auta, które mogło się choć troszkę zbliżyć czasowo do Z3///M
Zainteresowanych zapraszam do pobrania clipu ze spota lutowego...
Co tam widzieć na ulicy jak to cudo stoi bądź się dostojnie toczy ... pfff
Ja widziałem Areczka (mogę tak mówić ?> ) w akcji w Skarbimierzu 25.02. ,a potem jeszcze na A4 do wroc. Powiem tyle - w Skarbimierzu nie było auta, które mogło się choć troszkę zbliżyć czasowo do Z3///M
Zainteresowanych zapraszam do pobrania clipu ze spota lutowego...
Autko naprawdę jedyne w swym rodzaju.
Pozdr.
Bazyl czemu piszesz Z3///M przeciez to "zywkle" Z3 3.0 a nie M-Power, M-Power mial 3.2l i 321KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum