Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 10 Marzec 07, 18:28
Tak rzadko spotykam Z3 na ulicy ze to zdjecie Twojej furki wyglada jakbym katalog ogladal hehe chcialbym ja spotkac na ulicy a fotke pewnie bym ustawil na tapete i wkrecal panienkom ze to moja ;);) hehe żart
arek m jak bedziesz sie poruszal ta bunia po wrocku- to ja przez Ciebie zrobie dzwona !!!! za kazdym razem widze jak smigasz Z3 to TRACE ORIETACJE!!!!
POZDRAWIAM, DO ZOBACZENIA
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 17 Marzec 07, 12:03
Enzo napisał/a:
bazylfox napisał/a:
Co tam widzieć na ulicy jak to cudo stoi bądź się dostojnie toczy ... pfff
Ja widziałem Areczka (mogę tak mówić ?> ) w akcji w Skarbimierzu 25.02. ,a potem jeszcze na A4 do wroc. Powiem tyle - w Skarbimierzu nie było auta, które mogło się choć troszkę zbliżyć czasowo do Z3///M
Zainteresowanych zapraszam do pobrania clipu ze spota lutowego...
Autko naprawdę jedyne w swym rodzaju.
Pozdr.
Bazyl czemu piszesz Z3///M przeciez to "zywkle" Z3 3.0 a nie M-Power, M-Power mial 3.2l i 321KM
ja moze i sie nie znam ale na towarzystwo ktore bylo w skarbimierzu to i "zwykle" Z3 wystarczylo hehe a najlepszy to byl koles z calibry ktory podjechal do Arka i otwierajac drzwi drutem chcial sie sprawdzic i jakos nawet na sto metrow mu mocy nie starczylo hehe
Ostatnio zmieniony przez BOKSA 17 Marzec 07, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
Co tam widzieć na ulicy jak to cudo stoi bądź się dostojnie toczy ... pfff
Ja widziałem Areczka (mogę tak mówić ?> ) w akcji w Skarbimierzu 25.02. ,a potem jeszcze na A4 do wroc. Powiem tyle - w Skarbimierzu nie było auta, które mogło się choć troszkę zbliżyć czasowo do Z3///M
Zainteresowanych zapraszam do pobrania clipu ze spota lutowego...
Autko naprawdę jedyne w swym rodzaju.
Pozdr.
Bazyl czemu piszesz Z3///M przeciez to "zywkle" Z3 3.0 a nie M-Power, M-Power mial 3.2l i 321KM
ja moze i sie nie znam ale na towarzystwo ktore bylo w skarbimierzu to i "zwykle" Z3 wystarczylo hehe a najlepszy to byl koles z calibry ktory podjechal do Arka i otwierajac drzwi drutem chcial sie sprawdzic i jakos nawet na sto metrow mu mocy nie starczylo hehe
No tak ale jakbys zobaczyl co wyprawia Emka to dopiero bysby lw szoku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum