Witka ladny kolor ladne lampki takie jak moje heh....w compatkach nie podoba mi sie zdecydowanie deska ktora jest inna...tylnia linia tez srednio mi podchodzi....fajnie rowniez ze poszedles w cos innego niz zderzak z m3 oryginalny na przod pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
szczerze to jedynie klary i lampy ladne wg mnie
Choc pzredni zderzak od M3 E46 jakos ujdzie, to tylni to juz wogule porazka
Wole orginal M-technika!!!!
powiedz po co ten znaczek ///M na tylnej klapie, chyba ze masz swapa jakiegos M-Powera to zwracam honor, ale watpie tam masz albo 316i albo 318i
Znaczek z tylniej klapy - fuj akysz
Tylni zderzak - nie podoba mi sie
Koncowka wydechu nie podoba mi sie ale podpasowana chyba jest pod zderzak dlatego
Nie jest to końcówka a kompletny wydech Remus. Był w aucie przed wymianą zderzaków.Znaczki od emki też były.Niewiem czy po zerwaniu nie zostanie trwały ślad na klapie.
Nie jest to końcówka a kompletny wydech Remus. Był w aucie przed wymianą zderzaków.Znaczki od emki też były.Niewiem czy po zerwaniu nie zostanie trwały ślad na klapie.
ja zewrale mw 19 letnim aucie (doakldnei w grudnia zeszleg oroku b ojakos wtedy nabylem e30 i an isladu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum