Mój samochód:: BMW E30 325i 1990r
Wysłany: 21 Luty 07, 12:46
Troche opisze autko
E36 COUPE IS, LPG (sekwencja), 1993r, Pelny M-pakiet (listwy, kierownica, podlokietnik itd...), Zawieszenie H&R -80/-60, pelna elektryka, skora, felgi DEZENT A 16x9J, sport wydech K&M, jakies audio. Jak mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze
_________________ -=BMW=- -=BMW=- -=BMW=-
www.bpts.mojeforum.net
Nowy klub i forum BMW na Śląsku
ZAPRASZAM
Troche opisze autko
E36 COUPE IS, LPG (sekwencja), 1993r, Pelny M-pakiet (listwy, kierownica, podlokietnik itd...), Zawieszenie H&R -80/-60, pelna elektryka, skora, felgi DEZENT A 16x9J, sport wydech K&M, jakies audio. Jak mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze
Chyba jednak bardziej mi sie podobało poprzednie E30.Nie przepadam za przodem ala
e46. Co do M-Pakietu, to jednak brakuje paru rzeczy np. progi, nie wiem jak tylny zderzak, bo nie widać go na zdjęciu, gałka zmiany biegów itd.
Ostatnio zmieniony przez Wojtek 21 Luty 07, 12:52, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 21 Luty 07, 20:13
To musiał być jakiś akt desperacji chyba Nie mogę tego pojąć jak można było zrobić taką "wymiane" Mam nadzieję że doprowadzisz do ładu tą bunię i że będzie dobrze służyć Pozdro.
ladny kolor skory... nie wydaje mi sie zeby to byla gleba 80/60...
i to nie jest mpakiet..masz jedynie listwy po bokach od m-technika
lusterka sa ala m3 zderzak ala m3 e46 ... maseczka spoko..tak jak u mnie hehe:D
ale ladna osobiscie zapodalbym wieksze fele...
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Ostatnio zmieniony przez TDSerek 21 Luty 07, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
witam widze ze masz ten sam spojler z prezodu co ja, mam pytanie ile dales za looka e46 bo mam zamiar wlasnie to zrobic ale mam mieszane uczucia poradz cos ?
pozdrawiam
Mój samochód:: BMW E30 325i 1990r
Wysłany: 9 Kwiecień 07, 20:51
Kurcze sorki ale szukalem tego tematu i nie znalazlem to zrobilem nowy :/ Co do felg to nie sa na sprzedaz bo nie moje Za niedlugo planuje sie za nia zabrac Bedzie w czesciach jak E30
_________________ -=BMW=- -=BMW=- -=BMW=-
www.bpts.mojeforum.net
Nowy klub i forum BMW na Śląsku
ZAPRASZAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum