Mój samochód:: BMW E30 325i 1990r
Wysłany: 17 Kwiecień 07, 21:38
hej jesli chodzi o felgi to szukam ladneij 17 w niedziele mialem maly crash i auto wyglada jak po wojnie :/ ale w piatek powinno byc juz zrobine Pozdro
_________________ -=BMW=- -=BMW=- -=BMW=-
www.bpts.mojeforum.net
Nowy klub i forum BMW na Śląsku
ZAPRASZAM
tez mam obnizana i wiem jaki to problem czasem tak jak dzis musialem czekac pod blokiem jakies 30 minut az ktos zwolni mi miejsce przed blokiem bo na parking wielgachna dziura i nie wiade ciulowo tak czekac POZDRAWIAM
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
miałeś takie ładne E30, a zamieniłeś na japończyka i to jeszcze 4cyl
"Japończyk"? Jeśli E30 to taka prawdziwa beemka to dlaczego nie produkować dalej modelu 02 ? Przecież to jeszcze większy klasyk. Sami kiedyś będziecie musieli się przesiąść na E36 lub nowsze i wtedy zmienicie zdanie Wszystkie samochody nie mogą wyglądać stale identycznie i kiedyś potrzebne są jakieś zmiany bo w końcu nikt nie będzie chciał ich kupić. I tak nie są przesadzone i BMW wprowadza zmiany w autach bardzo "ostrożnie" Wracając do tematu , auto bardzo ładne. Bez znaczenia czy to E30 czy E36 lub inny to wszystkie pochodzą z jednej fabryki i mają na maskach ten sam znaczek.
PEACE i pozdro
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
miałeś takie ładne E30, a zamieniłeś na japończyka i to jeszcze 4cyl
"Japończyk"? Jeśli E30 to taka prawdziwa beemka to dlaczego nie produkować dalej modelu 02 ? Przecież to jeszcze większy klasyk. Sami kiedyś będziecie musieli się przesiąść na E36 lub nowsze i wtedy zmienicie zdanie Wszystkie samochody nie mogą wyglądać stale identycznie i kiedyś potrzebne są jakieś zmiany bo w końcu nikt nie będzie chciał ich kupić. I tak nie są przesadzone i BMW wprowadza zmiany w autach bardzo "ostrożnie" Wracając do tematu , auto bardzo ładne. Bez znaczenia czy to E30 czy E36 lub inny to wszystkie pochodzą z jednej fabryki i mają na maskach ten sam znaczek.
PEACE i pozdro
Myslisz sie rpawdziwy fan nie zmien iauta, i moja ETA raczej na zawsze pozostanie w moich rekach, juz mysle nad zakupem drugiego autka, tak zeby ETA byla tylko na wypady
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 30 Sierpień 07, 22:13
nie zauważyłeś może że adamwsb tego auta już nie ma od jakiegoś czasu jesteś od kwietnia na forum, to sie chyba orientujesz .A skoro auta nie ma, to co tu komentować
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum