witam. forum przegladam od wielu miesiecy ale dopiero teraz postanowilem zamiescic maly opis i zdiecia mojej e-30-stki
BMW 324 td touring
rocznik 1992
el. lusterka, szyberdzach, wspomaganie kierownicy, ABS, check control- niewiele ale wystarcza
audio: radio cd/mp3 blaupunkt, 8 głosnikow helix z serii esprit, wzmacniacz i tuba gelhard, okablowanie hama, maty wygluszajace- mocy pod dostatkiem, jakosc dzwieku super
wyglad zawnetrzny: wlasciwie to seria za wyjatkiem nakladek m-technik 2, chromowanych listewak i lampek obrysowych, felgi intra wypolerowane na lustro
to moje drugie bmw i tak jak poprzednie jest niezawodne i naprawde da sie polubic ten samochod
Ostatnio zmieniony przez adam-bmw 8 Wrzesień 07, 02:08, w całości zmieniany 7 razy
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 8 Wrzesień 07, 10:06
Ładnie wygląda-bez żadnych super modyfikacji wprost z pewnego serwisu aukcyjnego.
Dbaj o nią lepiej niż o kobietę
dbam o niego az do przesady. ojciec mowi ze jeszcze troszke to do podkladu sie doskrobie jak bede go ciagle myl. jestem bardzo zadowojony i mysle ze nastepna fura tez bedzie bmw ale to musi byc 318 tds tez touring bo kombi jest mi niezbedne do pracy
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 00:54
ladna a nie bylo wersji innych jak shadow line??
tez kilka dni temy kupilem touringa tylko 320 i czerwona a wolalbym oczywiscie czarna...
zastanawiam sie jakby to wygladalo z chromem dookola szyb:D
pomysl o tym i jak juz sie zdecydujesz na wymiane to przeslij foty
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
listewki bylu chromowane ale jakis niemiec je pomalowal na czarno tak samo jak nerki, o ile nerki kupilem za 30 zl to z listwami jest trudniej a skrobac jakos mi sie nie chce
spooch
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 20:09
fakt jak dobrze pomalowane to ze skrobaniem bylby problem...
a nie myslales zeby to moze wytrawic chemicznie??
mysle ze u mnie w firmie bylaby taka mozliwosc:D
takie pytanie przyszlo mi do glowy...
mam shadow line i zastanawiam sie zeby zdjac ramki i sprobowac je wytrawic ale nie wiem co jest pod spodem???tam jest chrom czy cos innego...moze sie orientujesz??
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
moje byly chromowane ale przed malowaniem na czarno ktos je zmatowal i to pożadnie i potem podklad i czarna farba wiec nie ma sensu tego ruszac chyba ze znajde gdzies chromowane to kupie i przeloze bo malowac na srebrno to ja raczej tego nie bede bo efekt bedzie mizerny, chrom to chrom
Ostatnio zmieniony przez adam-bmw 9 Wrzesień 07, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
spooch
Wysłany: 10 Wrzesień 07, 00:48
fakt chrom to chrom:D
ja mam oryginalne shadow line ale jak ktos bedzie chcial sie zamienic to jestem za pod warunkiem ze beda w super stanie
powodzenia w poszukiwaniach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum