Wygląda bardzo fajnie , jedynie co to tłumik przydałoby sie troche podczepic
wyzej
PS :
Prosiłbym o wlasciwe tytułowanie swoich tematów tak jak jest to opisane w tym
poscie http://forum.maxbimmer.pl...ejaj-vt1907.htm - to znacznie ułatwia odszukiwanie auta na liscie tematów
Mój samochód:: bmw e30 325i
Wysłany: 29 Wrzesień 07, 09:11
ok nie ma sprawy jestem nowy i jeszcze nie ogarnelem do konca tego forum
a jesli chodzi o tlumik to za duzo go sie nie da podniesc ale zamierzam zalozyc do niej dokladki m-technik i wtedy powinno juz byc ok
Dzieki za koment czekam na nastepne. P zdrawiam
No faktycznie prawie identyko tylko tamta juz jest po liftingu i ma szerokie zderzaki i lapby szersze z tylu i chromowane listwy ale naprawde bardzo podobna nawet felgi takie same heh
[ Dodano: 1 Październik 07, 09:30 ]
krystian2610 napisał/a:
Fajna Bunia to ta z allegro co ma most do wymiany? Pozdro
To ta sama co na allegro ale tam nie została tak ładnie zaprezentowana jak przeze mnie myslalem ze bedzie w gorszym stanie ale sie mile zaskoczylem
[ Dodano: 1 Październik 07, 09:38 ]
Niestety musze was zasmucic mojemu kwadracikowi podbili oko pozyczylem samochod bratu i niestety bylo bumm w barierke lewym rogiem no ale naszczescie nie jest powaznie trzeba wymienic pas przedni maske blotnik lewy i lamy lewe i grila podluznice ok nie doszlo tylko karoseria sie po gniotla sa tego i dobre strony teraz moj brat bedzie musial zasponsorowac mojemu kwadracikowi nowe czesci juz mam plan zeby wstawic przedni pas od tej po liftingu szeroki zderzak a do tego oczywiscie dokladki m-technik jak juz bedzie po odnowie to wstawie nowe fotki napewno bedzie jeszcze ladniejsza
jak bym ja juz gdzies widziala hehe bardzo ladna ale ten zderzak naprawde by sie przydal... chyba ze az tak bardzo lubisz kwadraty... to sciagnij jeszcze z tylu i bedzie git (wiem o zderzakach to nic nie powinnam pisac... bo mam lawke na majowke a nie zderzak... ale mi sie podoba ta laweczka )moze dobrze sie stalo ze brat podbil jej oko i teraz po naprawie napewno bedzie pikna!!
maszyna super,bardzo ladna.Pomysl ze zderzakami po lifcie i dokladkami M-technik 2 doskonaly. A co powiesz na lampy z soczewkami i jakies delikatne nakladki na progi? jesli dobrze widzialem na fotkach to raczej ich nie masz.
Wysłany: 6 Październik 07, 17:01
ryniek100 napisał/a:
maszyna super,bardzo ladna.Pomysl ze zderzakami po lifcie i dokladkami M-technik 2 doskonaly. A co powiesz na lampy z soczewkami i jakies delikatne nakladki na progi? jesli dobrze widzialem na fotkach to raczej ich nie masz.
Lampy oczywiscie beda z soczewkami wstawione i progi tez zamierzam zalożyć takie proste nie te powyginane tylko te zwykle.
Jak wszystko dobrze pójdzie to do grudnia juz bedzie cala odświerzona wtedy wstawie nowe fotki.
Wysłany: 9 Październik 07, 12:29
Enzo napisał/a:
jak wkaldasz MT2 t owstaw tez progi MT2
progi tez zamierzam wstawic sa dwa rodzaje takie powyginane i proste mi sie podobaja te proste i takie bede zakladal nie wiem czy to m-technik czy nie ale takie beda
progi tez zamierzam wstawic sa dwa rodzaje takie powyginane i proste mi sie podobaja te proste i takie bede zakladal nie wiem czy to m-technik czy nie ale takie beda
Progi MT2 sa tylk ojedne... Pokaz foto o jakie ci chodzi?
Wysłany: 12 Październik 07, 13:41
Enzo napisał/a:
2.5 kwadrat napisał/a:
Enzo napisał/a:
jak wkaldasz MT2 t owstaw tez progi MT2
[ Dodano: 12 Październik 07, 13:44 ]
a tak przy okazji kto sie orjetuje jaki najlepiej wlożyc dyfer do e30 2.5i wiem ze ze szpera ale jakie przelożenia prosil bym o otpowiedz kogos kto sie na tym zna elo
[ Dodano: 12 Październik 07, 13:44 ]
a tak przy okazji kto sie orjetuje jaki najlepiej wlożyc dyfer do e30 2.5i wiem ze ze szpera ale jakie przelożenia prosil bym o otpowiedz kogos kto sie na tym zna elo
Ani jedne, ani drugei t ozaden M-tehcnik, to jakies "tjuninkowe" pewne iz laminatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum