Mój samochód:: BMW 320i (E36) coupe
Wysłany: 6 Sierpień 07, 19:39 A oto moja bumka na nowych felgach....jak wam sie podoba??
W końcu zakupiłem felgi i autko wygląda już prawie tak jak powinno. Zastanawiam się nad delikatnym skróceniem sprężyn z przodu. Jak myślicie, dobry pomysł?? Bo tak jakoś wygląda jakby przód był wyżej niż tył. Jak myślicie, czy czegoś jej jeszcze brakuje??...aha planuje na zimę zrobić Xenon, ale nie angeleyes tylko w standardowej lampie zalozyc soczewke od passata B6.
Ja bym ją całą obniżył na twoim miejscu o te przynajmniej 4 cm bo tak trochę wysoko siedzi. A założył zderzak z M3 ale to jest taka już moja mała propozycja.
Pozdro
_________________ /// MPower BMW M3 E46----> king of the road
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 6 Sierpień 07, 21:28
Wygląda świetnie, zamontuj sprężyny obniżające o 40mm i będzie gites
Wysłany: 7 Sierpień 07, 10:54
Najśmieszniejsze z tym autem jest to, że niemiec, od którego kupiłem to auto, miał w nim zderzaki M-Power i 17'' felgi.......tylko je wymontował przed sprzedażą a założył oryginały, które miał. Fakt dziwi tym bardziej że przecież niemcy tego nie robią z reguły. Mimo tego faktu autko ponownie nabiera blasku
Ogolnie auto fajne ale felga pasuje do jakiegos malego reanult czy cos ale do bmw mi nie pasi co do sprezyn to na standardowych amorach max 2-3cm i tak ze strata na zywotnosci amortyzatorow... 4-5cm to juz caly zawias.
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 13:28
do Maximus....kosztowały mnie jedyne 1200zł z oponami oczywiście
[ Dodano: 9 Wrzesień 07, 13:30 ]
do Enzo....ze zwykłą soczewką od BMW xenon nie wyjdzie bo światło się rozproszy.......zaufaj mi bo bawiłem się w to kiedyś. Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum