Bardzo fajoskie E34 kolorek super, może felgi bym zmienił, ale NIC POZA TYM
Właśnie takie najbardziej mi się podobają - nie dłubane, bez spojlerów, bajerów, owiewek, brewek. Dobrze, że nie widać czy skóra - bo chyba bym zzieleniał z zazdrości
Bardzo fajoskie E34 kolorek super, może felgi bym zmienił, ale NIC POZA TYM
Właśnie takie najbardziej mi się podobają - nie dłubane, bez spojlerów, bajerów, owiewek, brewek. Dobrze, że nie widać czy skóra - bo chyba bym zzieleniał z zazdrości
Fele tak średnio mi się podobają, a te które bym widział na ośkach to na alledrogo kosztują sporo (takie ala sprzychki z e-39). Skóry niestety lub stety nie ma.
nawet radio w środku to kaseciak (pewnie blaupunkt z logo BMW). Może kiedyś go zmienię na nakamichi lub beckera.
Środek standardowy. Szara tapicera, szare plastiki. szare dywaniki. Niemniej jak się siedzi to jakoś nie jest mi szaro, wręcz przeciwnie japa mi się cieszy i nawet różowych okularów nie trzeba
Jak na dworze zrobi się słonecznie to cyknę środek (po odwiedzeniu odkurzacza )
No to nara
[ Dodano: 10 Styczeń 07, 09:21 ]
Pershing napisał/a:
Bardzo ładne auto chociaż na wąskiej nerce było by ładniejsze Jak ci to jezdzi 2.0 w automacie ? i napisz coś o wyposażeniu
pozdro
No jakoś mnie się ta szeroka lepiej podoba, ale to kwestia gustów,
Wyposażenie jest bliskie standardowi (Niemcy sami kupują dziwnie wyposażone wersje).
A więc, 2xairbagi, abs, elektryka z przodu, klima manual, radio kaseta, podłokietki (dla mnie b. ważne ) i centralny. Dla smyka najważniejsza jest przedziałka z tyłu, bo śpi na niej często.
Co do jazdy to się fajnie buja. Choć niektórym 2.0 to mało mi wystarcza. Po mieście stoję godzinami w korach a w trasie to nie ma gdzie depnąć.
Skrzynka działa płynnie, kickdown (super) - dajesz dechę i auto zrywa.
Gum nie palę więc iA mi odpowiada.
Spalanie to jak to mówicie za ile wlejesz tyle przejedziesz.
A tak na poważnie to WRO - 15-18l/100 (raczej ok. 3l/1godz przez Grunwald lub Kromera)
trasa rekordy: to 6,7l/100 Wro-Międzylesie-Wro.
Auto zapchane na full do PL-HR -PL średnia 9,5l/100.
Wszędzie piszę o gazie.
Powiem Ci tak młody - gniewny już nie jestem, a jako wozidupa to autko jest super!!!
Pozdrowionka
No bo właśnie do tego automaty są stworzone ja też tak kce [/quote]
Wiesz, że przez cały czas byłem zagorzałym przeciwnikiem automatów. Śmiałem się z amerykanów, którzy tylko automat i automat, a tu nagle taka zmiana. sam jestem mile zaskoczony, widzę jak sprawdza się motto BMW "przyjemność z jazdy".
Pozdrówka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum