Witam, przedstawiam moją beemke zakupioną 4 mieśiące temu jest to e46 320D 136KM , niestety jest to tylko 136KM ale mam w planach troszeczke ją podkręcic 2 lata temu zakupiłem e36 z silnikiem 1.8i z 94r, i poprostu stałem sie fanem tej marki. Po roku sprzedałem e36 i kupiłem e39 z 97r z 2.0l silnikiem. W ciągu trzech lat miałem 3 beemki i powiem ,że jak miałbym kupować następną beemke to nie Diesla no chyba że 3.0L, jednak co benzyna to benzyna.
Piszcie jak wam sie podoba lub co byście zmienili. Pozdrawiam ldominik
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 5 Lipiec 07, 23:44
Fajna! Jeżdziłem taką i żebym nie wiedział że to diesel za kierą bym sie nie skapnoł że to diesel! Super autko tylko mnie jakoś te diesle... ale nie jedni lubią Dbaj a będzie służyła
Ostatnio zmieniony przez Danich 5 Lipiec 07, 23:45, w całości zmieniany 1 raz
bardzo ładna, zostawiłbym ja taką jaka jest teraz. Faktem jest ze w E46 17' wydają się trochę małe i odpowiednie byłyby 18', ale niestety mamy dorgi jakie mamy, i rozumiem dlaczego zostaja 17
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 6 Lipiec 07, 18:07
Wojtek to są 17-stki? Byłem pewien że coś mniejszego i dlatego chciałem napisać,że fele wrzuciłbym większe,ale jak to 17" to niech zostanie. Poza tym jest piękna! Nic tylko zazdrość z mojej strony
Bardzo ciekawe autko muszę przyznać...pozwolę sobie zasugerować dwie małe zmaiany.1.W tym modelu ładnie wyglądają kierunki clear-type.2.Do lamp xenonowych dobrze pasują odpowiednio dobrane żarówki postojowe w kolorze zbliżonym do niebieskiego.Dwa małe detale, ale mogą sporo zmienić!!Najbardziej podoba mi się tył autka - od nowszego modelu...
Spoko, właśnie sie też zastanawiałem o zmienieniu kierunków na clear. Dzięki za podpowiedz...acha jeżeli chodzi o postojówki to jakieby były najlepsze-chodzi mi o marke produktu...Pozdrawiam
Jeśli chodzi o postojówki to sam się przekonałem po tysiącu kupionych modeli, że najlepiej świecą te tandetnie wyglądające.Nie polecam zdecydowanie drogich Philipsów i innych wynalazków.Ja u siebie dopasowałem koreańskie Heliolite Natural Xenon White(nr.prod.194) i jestem wyjątkowo zadowolony.A żeby być zadowolonym pojechałem do sklepu tuningowego i po prostu zmierzyłem wszystkie dostępne żarówki...wg mnie to jedyny skuteczny sposób...chyba że namierzysz ww. model-wtedy kupuj w ciemno. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum