michał 5
Mój samochód:: 525i Touring E-34 i 316i E36
Wysłany: 1 Styczeń 08, 16:35
no autko wygląda na zadbane a to jest ważne napisz coś więcej o niej... rozumiem że na lato szykuję się felgi:D PS: te kierunki to porażka. wymień je na zwykłe dymione a będzie cacy
Mój samochód:: BMW 318 IS Coupe [BrillantRot]
Wiek: 25 Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 110 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 7 Styczeń 08, 15:46
wiesz co mam jedno foto na telefonie niezadobrej jakosci ale wrzuce :)Pod maska standard, nie biore sie narazie za dolot bo nie chce nic spieprzyc, czekam na kn kit
Mój samochód:: BMW E36 318is coupe
Wysłany: 17 Styczeń 08, 15:59
Witam. Ladna Bunia. Według mnie kierunki zostaw tylko wymień lampki na piękne HELLA z ringami . A co do tej złotej coupei to jak się nie mylę to jest fura z Krakowa,widziałem ją na Tuningowisku we Wrocławiu. Na żywca dopiero robi wrażenie. A wykończenie wnętrza z ekranami LCD powala!!!! Pamiętam że wtedy właściciel przepowiadał jej sprzedaż po upływie sezonu więc już może zmieniła posiadacza.
Mój samochód:: BMW 318 IS Coupe [BrillantRot]
Wiek: 25 Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 110 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 17 Styczeń 08, 21:01
siemka dokladnie kmierunki pozostana bo mi sie podobaja a lampy hella to moje marzenie. co do złotej to racja byla z krakowa i tez ja widzialem na tuningowisku! sweet. pozdro dzieki za opinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum