hehehe pozdro dla ekipki z metropolis..ogolnie panowie to ja bylem na dole caly czas...bo kolezanka miala urodzinki i ogolnie troche sie motalem to tu to tam...to z d.g to troche z wami to troche z laseczkami na parkiecie..ogolnie pozytyw...
pozdro dla was...
czyt. czerwienny, broder, iras, domelos,ecik, jak kogos pominalem to sorka ale nie wiem czy ktos tam jeszcze byl hehe... bmw_beer
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
3 poziomy z inna muza,fajna atmosfera,no i w morde tez mozna gratis dostac
No klub jest zarypisty! A jak sie idzie z taką los ekipos to mysle ze gratis to mozna dostac co najwyzej kase od wlasciciela knajpy, który pomysli ze to przyszła mafia po pieniądze za "ochrone"
Yan00sh... za duzo filmow karate ogladasz hehehehehehehe
piatek chrzatawa,potem ogrodek w rynku i bale w metropolis...
sobota od rana chrzastawa,potem metropolis,a o 3 w nocy na kilka taksowek na basen...
....mam nadzieje,ze nikt mi nie zrobil fotek na basenie,bo kapalem sie na waleta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum