Mój samochód:: BMW 318
Wysłany: 17 Maj 06, 19:35 Spotykacie sie tez wieczorem po spocie???
Siemanko mam pytanie .Bo chcialem przyjechac na spot ale mam pilny wyjazd i bede dopiero pod wieczor. Dlatego tez wysowam zapytnie czy bedziecie moze wieczorem gdzies sie gromadzic w niedziele 21???
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 18 Maj 06, 19:25
No ja będę pierwszy raz na spocie BMW. Ale chyba nie będziemy siedzieć tych pare godzin pod Andersa tylko gdzieś ruszymy taką masą AUT BMW.
Oglądałęm parę filmów ze spotów i osobiscie nie podoba mi się jedna rzecz ( sorki jeżeli kogoś uraże jako osoba nie będąca jeszcze członkiem klubu). Otóż wkurzają mnie wygłupy i łamanie przepisów kiedy masa aut jedzie przez miasto. Bo takie własnie zachowania kojarzą się globalnie z marką BMW jako przejaw szczeniactwa.
Wysłany: 18 Maj 06, 19:28
No ja będę pierwszy raz na spocie BMW. Ale chyba nie będziemy siedzieć tych pare godzin pod Andersa tylko gdzieś ruszymy taką masą AUT BMW.
Oglądałęm parę filmów ze spotów i osobiscie nie podoba mi się jedna rzecz ( sorki jeżeli kogoś uraże jako osoba nie będąca jeszcze członkiem klubu). Otóż wkurzają mnie wygłupy i łamanie przepisów kiedy masa aut jedzie przez miasto. Bo takie własnie zachowania kojarzą się globalnie z marką BMW jako przejaw szczeniactwa.
... wkurzają mnie wygłupy i łamanie przepisów kiedy masa aut jedzie przez miasto. Bo takie własnie zachowania kojarzą się globalnie z marką BMW jako przejaw szczeniactwa...
W 100% sie z Tobą zgadzam , gdzie mozna powariowac to można ale na drodze przy
takiej ilosci aut zamiast sie zaprezentowac pozytywnie jak na miłośników marki to
czasem wychodzi festyn , mam nadzieje że ze spotu na spot bedzie to znacznie lepiej
wyglądało
Poza tym tak dla porównania raz na jakis czas robimy spontanicznego spota klubowego
wieczorkiem , jest juz chyba ze 2 galerie fotek z BMW at Night i wierzcie mi ze na
wiekszosci tych spotów jest +/- 10 Beemek potrafimy przejechac całe miasto np
od Nowego dworu na biskupin z predkoscia 50kmh z fajnymi przeplatankami na
drodze ale wszystko na spokojnie i od razu kazdemu sie micha cieszy po drugie
jestesmy jakos zauwazalni na miescie bo przy predkosciach 80-100 to ludzie nawet
nie bardzo maja czas zeby sie zoorientowac co to za auto/klub pojechał
Wysłany: 18 Maj 06, 20:37
OOO ten wieczorny spocik jest mega fajny !!!
Własnie o tym co powiedziales jechac 50 km na godzine niech każdy cie widzi , wyprzedza (...) Wydaje mi się ze to sie ludziom podoba jak wszyskto jest w dobrym smaku bezpieczenstwa na drodze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum