Mój samochód:: BMW 320i (E36) coupe
Wysłany: 13 Sierpień 07, 09:12 Spot w Lubinie (PAINTBALL)
Witam wszystkich, po bardzo udanym spocie w Gajkowie składam propozycję spotu w Lubinie (PAINTBALL). Wstępnie byłby to termin 16.09.2007 (niedziela). Wygląda to tak: cena za całodniowy pobyt od osoby to 65zł (będę jeszcze negocjował) w cenie jest: umundurowanie, karabin i 200 kulek. Jest również możliwość dokupienia amunicji (15gr za kulkę). Pole paintballowe mieści się ok. 5km od Lubina, oprócz poligonu jest boisko do piłki nożnej oraz miejsce na zrobienie grilla lub ogniska. Teren jest specjalnie przygotowany pod imprezy masowe więc miejsce na nasze autka też będzie. Proszę zainteresowanych o wpisywanie się na listę, którą potem wrzucimy do oficjalnego tematu o spocie,bądź ten taki będzie. Chodzi o to żeby rozeznać się ilu byłoby chętnych oraz żebym mógł wstępnie dogadać się z właścicielem poligonu. Pozro
Nie wiem jak z terminem (spoty robimy zazwyczaj raz w miesiącu) ale pomysł z paintballem jest super i osobiście chętnie bym się w to pobawił. Ponawalac tak seryjki w zarząd klubu ehhh co za uczucie
1. SNAKE
2. EVAN
3. Bazylfox
Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez bazylfox 13 Sierpień 07, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Tez jak termin bedzie pasowal to bede
2. EVAN
3. Bazylfox
4. dj_drops (na 75%)
5. OskaR (tak na 90%)
6. YoGi & EvEliNa
7. Maximus
8. Kosa
9. BOKSA&MADZIA
10. Szwedu
Wysłany: 26 Sierpień 07, 14:03
do seba156 i w sumie do wszystkich zainteresowanych: konkretny termin to jest 16.09.2007 z racji tego iż to jest jedyny wolny termin na poligonie do paintballa.
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 26 Sierpień 07, 14:27
16.09 to ja bede po urlopie wypoczety to dam wam wszystkim popalic
ale 16.09 niestety ide do pracy na nocke
takie miłe zakonczenie urlopu w sród maniaków marki
pozdro
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Wysłany: 26 Sierpień 07, 20:57
Proponuję w takim razie sporządzenie oficjalnej listy, skoro termin jest już pewny. Oczywiście z uwagi na to iż niektórzy będą po weselu, bądź z innych przyczyn nie dotrą na rano proponuję wstępnie godzinę 12. Szczegóły takie jak miejsce spotkania ugadamy przed samym spotem. Pozdro i do zobaczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum