Mój samochód:: BMW 320i (E36) coupe
Wysłany: 16 Wrzesień 07, 10:03
Pamiętajcie o tym że będzie grill i żeby każdy sobie wziął co lubi na grillu. Ja o węgiel zadbam, jednak jakby ktoś miał coś na zbyciu może wziąć. Pozdro i do zobaczenia na Castoramie.
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 16 Wrzesień 07, 20:18
Snake, bardzo dziękuję za zorganizowanie nam wypadu na paintball - było rewelacyjnie!!! nawet pogodę nam śliczną załatwiłeś. dzięki również wszystkim uczestnikom gry za świetną zabawe a maxbimmerkom za przypilnowanie kiełbasek sorka, że jednego kolegę zbluzgałem , ale mnie zabolało w nocha to trafienie, a krew mi leciała jeszcze pół drogi do wrocka, bo mi się rana otworzyła, ale już jest git następnym razem Was pozabijam
spot wypadł super moim zdaniem pogoda dopisała i ekipa również dzięki bardzo SNAKE za zorganizowanie imprezy było naprawdę fajnie oby takich spotów coraz więcej i o to fotki ode mnie SPOT BMW PAINTBALL pozdrawiam
_________________ 4 red >>>--BMW-->
Ostatnio zmieniony przez Evan 16 Wrzesień 07, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 17 Wrzesień 07, 17:49
ktos o ile pamietam film jakis krecil i ten dede repotrer dobze by bylo gdyby snake sie tam przejechal i wziol od nich fotki z pola walki bo tam pewnie troche dobrych bedzie
ja mam zdjęcia z poligonu dzisiaj wrzuce na server to sobie ściągniecie
[ Dodano: 22 Wrzesień 07, 09:21 ]
to tak jak mówiłem fotki od "mistrza fotografa" z pola paintballowego są pod tym linkiem
(plik ma 30 mb)
FOTY z paintballu !!
ale nie które naprawdę fajnie wyszły pozdrawiam i miłego ściagania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum