BMWzapłać za fotki nieobecni przynajmniej mogą looknąć jak było na spocie
Żałuje że naszej ekipy nie było jednak widze że spot jak najbardziej udany
Pozdrawiam serdecznie
Witka mimo że byliśmy troszkę krótko to też nam się podobało mam kilka fotek i jutro je dostarczę jakoś . Następnym razem i ja zabiorę swą Dankę z lupką i Waltherka CP99 compact to popykamy jak ktoś będzie chętny
moze jutro moj juz bedzie gotowy, ale nie obiecuje bo moj komp jest w naprawie i musze klip robic na starym kompie brata (procek 400MHz i 192MB ram) i wedlug wstepnych testow dam rade zrobic klip na tym kompie, jednak wszystko trwa baaardzo dlugo a na to juz wplywu nie mam. filmikow troche mam wiec jesli bede mial mozliwosc to napewno klip powstanie moze jutro, moze w czwartek. ale napisze jeszcze o tym
chciałem podziekowac za fajne fotki szczegulnie ze tam jestem, ale najbardziej jedno jak zostałem umnieszczony z ''giwerą'' na zdjeciu zamiast z ale fotki ok wyszły
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
Ostatnio zmieniony przez Alaszi 18 Marzec 08, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie mimo pogody - bombowo . Już tylko pozostaje czekać na filmik, a potem kombinacja z załatwieniem wolnego lub urlopu na wyjazd do Karpacza Pozdrawiam całe grono klubowiczów
Mój samochód:: BMW 328i Cabrio E36
Wysłany: 21 Marzec 08, 09:23
elo spx klip ... modrulec a tak na marginesie masz moze wiesci od innych ktorzy kamerowali droge do skarbimierza i pozniej jeszcze zabawy OPLA itp.. ?? jak masz jakis namiar na tych ludzi to podaj linka od ich stronki bo u nas chyba nie wystawia ... pozdro for all
_________________ "... off all the things i've lost, i miss my mind the most ... "
elo spx klip ... modrulec a tak na marginesie masz moze wiesci od innych ktorzy kamerowali droge do skarbimierza i pozniej jeszcze zabawy OPLA itp.. ?? jak masz jakis namiar na tych ludzi to podaj linka od ich stronki bo u nas chyba nie wystawia ... pozdro for all
Marcin zapytaj najlepiej u chłopaków z BCC http://www.bcc.forumbrzeg.pl/ moze cos
bedą wiedzieli , bo u nich na forum za bardzo nie widze zadnego linka do filmików ze
spota , albo napisz do Barana on jest najbliżej źródła
Mój samochód:: BMW 328i Cabrio E36
Wysłany: 21 Marzec 08, 09:30
spx bo jakbys mial namiary do kogos bezposrednio to daj im znac zeby przeslali ten klip ... pozdro
[ Dodano: 21 Marzec 08, 09:31 ]
bo ja ogolnie to u nich nie mam mozliwosci posta wyslac itp, a nie chce mi sie logowac na kolejnej stronce ;/ oki to wsio narazie elo do zobaczyska
_________________ "... off all the things i've lost, i miss my mind the most ... "
Mordulec klip jak zasze ok,ale jesli chodzi o kompozycje calego klipu tzn.obrazu do muzyki ,czasow poszczegolnych ujec to powiem ,ze wyszlo extra .Dobry jestes strzal w 10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum