Witka no niestety przesyłki nie dotarły a więc zostaje mi jedno wyjście jechać tak jak jest, a przekładka za tydzień . Więc na sobote nie zostaje nic innego jak
A ja tradycyjnie juz , przypomne ze na miejscu będzie ognisko wiec proponuje za wczasu
zaopatrzyc się w produkty żywnościowe czyt. "podwawelską" i jakies pieczywko itd itp
Oczywiście jesli ktos ma drewno na ognisko to bardzo prosimy w miare mozliwosci zabrac
ze sobą , drewna nigdy za wiele
LISTA :
1. Pola & Mordulec
2. Nuta & Girmix
3. Rafal_beny
4. tazunio
5. Paula & Patryk
6. Adam:)))
7. MiNos
8.leszek 88%
9.Niedzwiedz (o ile zdąże most załatwić)
10. Borsuk
11.harry71
12.Filip(Jak uda mi sie wsadzic nowy most)
13.Alaszi
14.Rafałs na 50%
15.El_banano 90%
16. Piotr Gackowski
17. pablo525i79
18. dusza (90%) pierwszy raz:P
19. Tomek + (żonka i dzidziuś w drodze)
20.janusz318i
21.emilcb+kuba+beti:D
22. Carlos + Ira (na 99%)
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 15 Marzec 08, 11:01
LISTA :
1. Pola & Mordulec
2. Nuta & Girmix
3. Rafal_beny
4. tazunio
5. Paula & Patryk
7. MiNos
8.leszek 88%
10. Borsuk
11.harry71
13.Alaszi
14.Rafałs na 50%
15.El_banano 90%
16. Piotr Gackowski
17. pablo525i79
20.janusz318i
23.kaspri84
Mój samochód:: nie ma na razie ale jak bedzie to na pewno BMW
Wysłany: 15 Marzec 08, 16:23 Re: Z największą Pzyjemnością ;]
Kosa napisał/a:
Beciu napisał/a:
Witam Wszystkich jeśli załatwie sobie jakis transport z Wiązowa tzn jakies 10km od skarbiego to bardzo chetnie przyjade bo niestety nie mam jeszcze swojej ukochanej Buni Pozdrowionka dla Wszystkich
jade przez wiązów mogę Cię zabrać
No niestety zachciało mi się wędkowąc i złowiłem.. złamaną noga w piszczelu z przemieszczeniem w poniedziałek mam zabieg więc nic z mojego pierwszego wyjazdu. Ehh a miało byc tak pięknie Życzę Wszystkim Forumowiczom wesołej zabawy dobrej pogody i ogólnie Wszystkiego naj z okazji zbliżających się Swiąt Wielkiej Nocy
uuuuuuuuuuu Beciu współczuje ale nastepny spot jaki bedzie nie odpusc
ze tak sie zapytam czy jutro ktos wstapi na Jednoscie koło stacji ORLEN przypominam tak jak napisał RAFAŁ ze jezeli ktos ma ochote jechac juz z wrocka razem na siechnice to o 10.00 prosze odpisac dzieki z góry
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
1. Pola & Mordulec
2. Nuta & Girmix
3. Rafal_beny
4. tazunio
5. Paula & Patryk
7. MiNos
8.leszek 88%
10. Borsuk
11.harry71
13.Alaszi
14.Rafałs na 50%
15.El_banano 90%
16. Piotr Gackowski
17. pablo525i79
20.janusz318i+żona+córka
23.kaspri84
Wysłany: 16 Marzec 08, 02:06
Spotkac sie fajnie by bylo lecz bedzie problem bo ja chlopakow z bielan poprowadze bokiem wiec mysle ze spotkamy sie dopiero w siechnicy.zreszta zobaczymy jak bedzie
Wysłany: 16 Marzec 08, 17:43
Powiem szczerze ze bardzo mi sie dzis podobalo ,a pogoda wcale nieprzeszkadzala.Mialem kiepski dzien na placyku wiec sie niepopisalem ,ale wielkie dzieki za przekonanie do sprintu z E32-750 co sprawilo mi duzo frajdy. AcS sie spisal(wymiana sprzegla sprawi ze bedzie tylko lepiej )
Cóz potwierdza sie teoria ze im gorsza pogada tym lepsza frekwencja na spocie
Mimo lekkich opadów deszczu spocik wyszedł konkretnie Mam nadzieje
ze tym razem juz zakończylismy sezon zimowy i na nastepnym spocie aura będzie iście
wiosenna
PS-1 - komu brakuje Siekiery na wyposazeniu beemki ?? - jak cos to jest u mnie w bagazniku do odbioru na next spocie
PS-2 - Michu mam Twoje fotele w bagazniku
PS-3 - Kaspri "a nie mówiłem" ze dasz rade z tą 750i nie ma co wymiekać przed wiekszymi
silnikami , kreska weryfikuje nie tylko furaka ale i kierownika
PS-4 - Nie obyło sie bez strzelaniny na spocie , cóż mielismy juz rózne "akcje" na spotach
ale tego jeszcze nie grali
ja w sumie w godzine sie wybralem na spot nie planowalem przyjazdu ale przyjechalem bylo bardzo milo, a mżawka nie przeszkadzala chyba nikomu do zobaczenia na kolejnych spotach, lub z niektorymi na rozpoczeciu sezonu 06.04
Mój samochód:: BMW 328i Cabrio E36
Wysłany: 17 Marzec 08, 10:12
bylo na prawde extra ... i mimo iz jestem taki slodki to sie nie roztopilem od deszczu
pozdro dla wszystkich obecnych i nieobecnych ... z utesknieniem czekam na fotki i movie elo
_________________ "... off all the things i've lost, i miss my mind the most ... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum