Witam wszystkich
Jestem nowy tu u was na forum ale wyskakuje z takim pytaniem
Wpadniecie 31 na zlocik do skabiego, to ostatnie spotkanie w tym roku wiec warto my wstępnie z namysłowa jedziemy na 5 bmw
325 E30
325 E46
330 E46
520 E34
735 E38
Pomysł fajny tylko ciezko bedzie z zebraniem ludzi w sylwestra swoja droga
mielismy w planach spota na koniec roku z ewentualnym wyjazdem na lotnisko ale
sobote 30 grudnia ale jak narazie wszystko w sferze planów ....
Inna sprawa jesli poprawią sie warunki w górach to raczej smigniemy na narty / deski
PS. Ekipa z Namysłowa to znajome strony , kilku beemkowiczów znam po sąsiedzku z
Rychtala
Wysłany: 25 Grudzień 06, 19:32
Kurde-z miłą chęcią bym wyskoczył na lotnisko, ale mam akurat łikend pracujący.
A co do śniegu to na pewno w tym roku go nie będzie
demon Bmw
Mój samochód:: BMW 520 w palanie 525 24V
Wysłany: 27 Grudzień 06, 17:39
Właśnie o to chodzi że to ma być takie spotkanie na zakończenie roku. My z namysłowa jedziemy już o 11 tak żeby na 16-17 być już spowrotem
Więc na imprezke jeszcze zdążycie, dawajcie, z tego co na forum opole piszą to będzie dużo bmw. Także będzie napewno niezłe widowisko..
Kto chętny
demon Bmw
Mój samochód:: BMW 520 w palanie 525 24V
Wysłany: 30 Grudzień 06, 09:50
To jest dokładnie 2 km od brzegu, jedyne lotnisko w tej okolicy, trafisz bez problemu
Weź jeszcze kogoś, może uda sie nawet taki mały zlot BMW zrobić wstępnie będzie koło 12 beemek
I jak był ktos na tym spocie w Skarbim ?? bo cos temat ucichł dzien przed imprezą
Wysłany: 5 Styczeń 07, 19:46
Było troche aut, a dokładniej ponad 50
Szkoda że was nie było bo przyjechało koło 20 BMW
Jednym słowem było zaje**** Nawet mały dzwonek był, szczepiła sie mazda z A3 ale leciutko. Mam nadzieje że nastepnym razem przyjedzie od was więcej aut bo w sylwestra była tylko piątka na waszych blachach i polonez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum