Witam Na grillka z przyjemnością. W Szczodrym (koło Długołęki) jest dobre miejsce na grila , jest trawka, nawet jest jeziorko ( co prawda nie do kąpieli ale zawsze to woda) no ikażdy tam wjedzie. Od centrum Wrocławia to 15km....
15 km od centrum wroclawia (jedzie sie na jelcz laskowice,ale sie za wojnowem nie skreca na kamieniec,tylko leci na dobrzykowice prosto) jest chrzastawa...tam jest piaskownia...plaza,woda bez mulu i ogolnie z dala od zabudowan.. nieraz latem tam smigalismy z ecikiem na grilla,kapac sie...
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 19:10
czerwienny napisał/a:
15 km od centrum wroclawia (jedzie sie na jelcz laskowice,ale sie za wojnowem nie skreca na kamieniec,tylko leci na dobrzykowice prosto) jest chrzastawa...tam jest piaskownia...plaza,woda bez mulu i ogolnie z dala od zabudowan.. nieraz latem tam smigalismy z ecikiem na grilla,kapac sie...
chyba kojaże to miejsce, całkiem tam miło w Jelczu-Laskowicach też jest kąpielisko, plaża, całkiem fajnie
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 20:56
w Gajkowie podobno jest pewna chata przed którą czarna 323 coupe E30 stoi, i tam przed tą chatą fajny teren na grilla jest( a deszczową porą mały off-road)
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
w Gajkowie podobno jest pewna chata przed którą czarna 323 coupe E30 stoi, i tam przed tą chatą fajny teren na grilla jest( a deszczową porą mały off-road)
wszyskto prawda no może z wyjątkiem chaty bo to kanadyjczyk jest
Też chciałem zasugerowac, ale sie wstydziłem no i po deszczu walki błotne mozna zorganizowac
nie ma się co wstydzić, wiesz że mój dom dla kolegów otwarty a miejsca dużo i spokój,
a co do walk to jakos nie pada , ale trawnik do skoszenia jest i jeszcze cos sie znajdzie
Zapraszam do mnie do Ostrożenia też jest cisza i spokoj troszke roboty tez sie znajdzie,dużo chwastow do wytrwania tylko mały kłopot bo to jest 400km od wrocławia w połowie drogo Warszawa-Lublin no ale jak cos to niema sprawy
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
dokladnei jak czerwienny napisal chrzastawa wielka niema duzych dziur woda super miejsce na grila ogromny parking i niedaleko. w tym miesjcu jaknajbardziej tak tylko co do daty mzoe najpier ustalmy. komu pasuje piatek 12 czyli za 2 tygodnie??
a moze jutro od poludnia tam zawalczymy,jak bedzie pogoda w miare??
po co czekac do 12??
jest dluugi weekend i trzeba go wykorzystac
zaraz lece do panny,takze neta nie bede mial pod reka...jezeli uzbiera sie jakas ekipa,to prosze o SMS,czy mam jechac na 504-690-204
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum