Albo tłokiem... to da się załatwić. Wyciągnąć ze szrotu jakieś tłoki, kawałek trawki, taśma miernicza i dawaj!
Raczej konkurencje sprawnościowe, żeby moc silnika nie była tak ważna i każdy miał szansę na wygraną. Wymodzić coś z talerza satelitarnego i kilku piłeczek do tenisa... jazda na czas i punkty karne za wypadnięcie piłeczek z talerza (DQ za stracenie wszystkich ). Jak mnie coś jeszcze najdzie to napewno wpiszę.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Albo tłokiem... to da się załatwić. Wyciągnąć ze szrotu jakieś tłoki, kawałek trawki, taśma miernicza i dawaj!
Raczej konkurencje sprawnościowe, żeby moc silnika nie była tak ważna i każdy miał szansę na wygraną. Wymodzić coś z talerza satelitarnego i kilku piłeczek do tenisa... jazda na czas i punkty karne za wypadnięcie piłeczek z talerza (DQ za stracenie wszystkich ). Jak mnie coś jeszcze najdzie to napewno wpiszę.
mysle ze pileczki za lekkie sa i moglby je wiatr zdmuchnac moze jajka
Raczej konkurencje sprawnościowe, żeby moc silnika nie była tak ważna i każdy miał szansę na wygraną. Wymodzić coś z talerza satelitarnego i kilku piłeczek do tenisa... jazda na czas i punkty karne za wypadnięcie piłeczek z talerza (DQ za stracenie wszystkich
Podzielam propozycję przedmówcy - sprawność prowadzenia auta się liczy - gaz do dechy to każdy potrafi...
Wczoraj widziałem na tvn turbo konkurencję z jajem - przyklejona na taśme duża łyżka stołowa (jak do zupy) i na łyżce jajo Do tego mały slalomik lub jazda po torze i będzie git !!
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 12 Grudzień 06, 11:40
A moze ja zallobuje coś w kierunku cięższych aut.
Ze sprawnościówki odpadam bo bez ręcznego to co najwyżej mogę popatrzeć z boku jak fajnie śmigacie chyba że mogę corsą b sport 1.8 wpaść haha ?
Moim zdaniem tory sprawnosciowe sa za krotkie i czasy wychodza prawie identyczne , ale juz nie chodzi o czasy tylko zabawy za malo, ostatnio bylysmy na lotnisku mozna bylo zrobnic cos wiekszego.
jako konkurecja moze byc tez manewr ''j-turn''
Polega na jezdzie na wstecznym i obrocie o 180* aby ustawic sie przodem do kierunku jazdy.
Kiedy to jeden z prostrzych a efektownych manewrow ktore nie wymagaja mocy silnika do ''zawracania w miejscu'' i katowania opon czy silnika.
Co do przydatnosci na codzien to jazda w 8 tez raczej na miescie sie nie przydaje
To jak chciałbys rozegrac tą konkutencje ? ilosc nawrótów , nawrót na czas ?
czy poprostu "ponawracanie" do woli dla kazdego ?
Nad tym sie jeszcze nie zastanawialem ale napewno da sie cos wymyslec
Moze to byc czescial jakiegos odcinka przejazdu i zaczynamy tylem ale po przejechaniu okreslonego odcinka nalezalo by obrucic sie i wrucic przodem. Pomyslow moze byc wiele naprawde.
Kiedy to jeden z prostrzych a efektownych manewrow ktore nie wymagaja mocy silnika do ''zawracania w miejscu'' i katowania opon czy silnika.
Co do przydatnosci na codzien to jazda w 8 tez raczej na miescie sie nie przydaje
To jak chciałbys rozegrac tą konkutencje ? ilosc nawrótów , nawrót na czas ?
czy poprostu "ponawracanie" do woli dla kazdego ?
Nad tym sie jeszcze nie zastanawialem ale napewno da sie cos wymyslec
Moze to byc czescial jakiegos odcinka przejazdu i zaczynamy tylem ale po przejechaniu okreslonego odcinka nalezalo by obrucic sie i wrucic przodem. Pomyslow moze byc wiele naprawde.
No to narysuj schemat poglądowy jakby miał wygladac taki przejazd '
Ja nie widze przeciwskazan
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 13 Grudzień 06, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Witam co do tłoka to mam aż 4 szt z mojego starego silnika
wał korbowy tez się znajdzie , zmiana koła na czas to dobra konkurencja łańcuchy też wszystkie konkurencje będą dobre tylko trzeba ustalić zasady , a tak w ogóle to moja bryka już bryka
moze tez byc konkurencja pod tytułem ciągnięcie bmw serii 7 przez kobiety wazące mniej niz 70 kg :D to by było coś
Takie cos czesto robili na zlotach w Toruniu najczesciej była ta czarna E38 od prezesa
Klubu do przeciagniecia , tylko nie pamietam zeby dziewczyny mialy ograniczenia
wagowe
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 18 Grudzień 06, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum