mam pomysł aby w czasie letnim znależć gdzie blizej naszej granicy robią w Niemczech zloty BMW to byśmy sie wybrali pokazali ilu nas jest . wydaje m isie ze fajnie było było gdybysmy taki zrobili łancuch na dojezdzie z ok 1km gdyby nas było troszke !! Co myślicie o tym ??
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Pomysł niezły tylko trzeba sie dowiedziec wczesniej o terminy i lokalizacje bo jak
wiadomo nie zawsze idzie dopasowac urlopy tak zeby kazdemu pasowało .
Ale jesli to wypali to mi 2 razy nie trzeba powtarzac , zreszta jeszcze po drodze
bedzie 2x toruń , hradec , tarnów , może borsk itp
aaa i jeszcze zapomniałem przeciez RumunM5 nas zapraszał nad morze w lecie
Pomysł niezły tylko trzeba sie dowiedziec wczesniej o terminy i lokalizacje bo jak
wiadomo nie zawsze idzie dopasowac urlopy tak zeby kazdemu pasowało .
Ale jesli to wypali to mi 2 razy nie trzeba powtarzac , zreszta jeszcze po drodze
bedzie 2x toruń , hradec , tarnów , może borsk itp
aaa i jeszcze zapomniałem przeciez RumunM5 nas zapraszał nad morze w lecie
30.kwiecen.2006 majówka w Toruniu
08.2006 Ogólnopolski zlot BMW Toruń
Borsk i Tarnów na jesień
4 imprezy na 100% (jeżeli wydole z kasą)
z tego co pamietam daty zagranicznych zlotów są w 1 numerze BMW Trends,
dzisiaj sprawdze to dam znać
No mysle ze na Torun w sierpniu to sie wybierzemy klubowo + oczywiscie forumowicze
fajnie by bylo wczesniej pomyslec nad rezerwacja miejscówki tak zebysmy stali w
jednym miejscu
no ja osobiście bym sie pisał na Toruń lecz nie majówkowy bo mam rajd lecz na ten późniejszy Toruń oczywiscie pisze sie no chyba ze wczesniej sprzedam beemmke
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Ja sie oczywiście piszę na Toruń , na majówkę trzeba będzie się dogadać z M powerowcami co do miejsca wcześniej bo tam straszny młyn jest zawsze
mam kontakt z mirką, ona ustawia zawsze miejscówke dla b-k mysle ze przygranie nas,
bowatpie zeby udalo nam sie jakies fajne miejsce wyrwac, a tak zawsze trawka z boku,
namiociki mozna rozbic itp, chociaz ostatnio sp[alem w bumie ale nie pamietam kto mnie tam wsadzil
No tam to sie browar leje , przez te kilka lat jak tam jezdze zdążyłem sie przekonać , na parkingu trawiastym za płytą można się w namiotach przespać chociaz trochę strach o auto bo co niektórym przez noc się poziom adrenaliny i alkoholu we krwi podnosi aż za bardzo , nie chciałbym zeby mi ktos krecąc bąka po pijaku auto rozwalił
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Najlepiej by bylo zarezerwowac ta czesc gdzie zawsze jest scena
(znaczy sie naczepa od tira) fajne miejsce i duzo miejsca zeby sobie na trawie rozłozyc
grila itp mysle ze kto był ten wie o czym mowie , ale jak znajde to wkleje o co mi
chodzi
w tamtym roku razem z b-k bylismy w 1 na trawce z grilami itp, a na noc
z namiotami przeniselismy sie na 2, blisko toalety grill zadaszony, gniazdka z pradem itp
No dokładnie o to mi chodziło , wiec mozna by sie z beemkami juz jakos zaczac dogadywac
zeby tam stanac wspolnie bo wiem ze o tą miejscówke to zawsze wojna była pozniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum