Wysłany: 17 Marzec 08, 09:14 Maxbimmer w Plenerze - Spot BMW - Karpacz 13-15 czerwca 2008
Mamy przyjemność zaprosić na wyjazd plenerowy i spotkanie miłośników Beemek do
Karpacza na weekend 14-15 czerwca 2008. A tak właściwie impreze rozpoczniemy od
piątku wieczorem czyli 13 czerwca około godziny 17-18 (jeszcze dokładnie nie ustalilismy)
będzie wspólny wyjazd z wrocławia w kolumnie Beemek.
Jednocześnie nic nie stoi na przeszkodze zeby dołączyć do nas w sobote rano dokładny
plan przejazdu będzie niedługo na forum.
Jesli chodzi o ceny to średni pobyt 2 osób (jedno auto + jeden namiot) to koszt około 100zł
za cały weekend , oczywiscie jak będziemy znali dokładną ilość chętnych wtedy zajmiemy
się jeszcze negocjacją ceny dla całej grupy.
Prosilibyśmy o w miare szybką deklaracje ponieważ chcemy jak najszybciej poznac liste
osób które sie z nami wybieraja do Karpacza tak aby dograć sprawę do końca chociażby
z dokładną ceną po rabacie .
W przypadku gdy ktos sie zdecyduje potrzebna będzie wpłata 40zł zaliczki (nie ma
znaczenia ile osób) której zwrot nastąpi przy wjezdzie na teren osrodka.
Serdecznie Zapraszamy
załoga Maxbimmer'a
PS 1- Jesli ktos sie decyduje dopisac do listy to prosze podawac od razu w nawiasie liczbę
osób , bedzie to pomocne w oszacowaniu liczby miejsc jakie zostaną jeszcze wolne na
kempingu.
PS 2 - Konto jak i ostateczny termin na wpłaty za rezerwacje będzie podane w najbliższych
dniach.
LISTA:
1. Pola & Mordulec - piątek
2. Katarzyłka & Kosa - piątek
3. Madziulka & Krzysiek - piątek
4. Paula & Patryk (zależnie od egzaminów piątek lub sobota po południu)
5. Madzia & Dziki - sobota
razem 10 osób
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 17 Marzec 08, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 18 Marzec 08, 21:05
W zeszłym roku w październiku spóźniłem się z urlopem na MAXBIMEROWEGO spota o tydzień (nie mogłem zmienić terminu) Teraz wypada TAKA impreza i do tego 10km od mojej chaty i też będę tydzień później na urlopie w Polszy Jestem zrozpaczony w tej sytuacji Nie da rady opóźnić o tydzień tej imprezy
:cry: W zeszłym roku w październiku spóźniłem się z urlopem na MAXBIMEROWEGO spota o tydzień (nie mogłem zmienić terminu) Teraz wypada TAKA impreza i do tego 10km od mojej chaty i też będę tydzień później na urlopie w Polszy Jestem zrozpaczony w tej sytuacji Nie da rady opóźnić o tydzień tej imprezy
Bardzo nam przykro, ale terminu nie da się już zmienić Mam jednak nadzieję, że w najbliższej przyszłoścu zgraja się Twoje wolne i nasze spoty, abyśmy mogli się spotkać i poznać
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 20 Marzec 08, 23:15
Skoro się nie da, cóż będę musiał się z tym pogodzić,choć z wielkim trudem i bólem zważywszy iż to "moje" tereny Życzę udanej imprezki w pięknych krajobrazach Karkonoszy no i przede wszystkim pogody Polecam również zahaczyć o Szklarską Porębę(ok. 30km od Miłkowa)-wodospady: Szklarka(po drodze), jak i Kamieńczyk, Zakręt śmierci itp.
6. Ela & PIT- piątek
7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy)
8. Paulinka (może) & Patryk
9.leszek&jadzia
10.Seba & Daga
11.Bartoszek & Katarina
12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań )
13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80%
14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły
15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy
6. Ela & PIT- piątek
7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy)
8. Paulinka (może) & Patryk
9.leszek&jadzia
10.Seba & Daga
11.Bartoszek & Katarina
12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań )
13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80%
14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły
15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy
16.Alaszi (&...) ? 50% moze juz swoim E-30
32 osoby
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
Ostatnio zmieniony przez Alaszi 21 Marzec 08, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum