proponuje wybrac sie na dwudniowy wypad pod namioty tylko nieprzychodzi mi zadno miejsce do glowy. jesli 1 dniowy moze na sobotke sie wybierzemy co wy na to?
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Sobótka? ale jak już to czerwonym lightowym szlakiem
Ostatnio z Magdą "wspinaliśmy" się żółtym i po tej pierwszej górce miałem dość(fajki wyszły:-).
Jednak w konsekwencji wziąłem się w garść i do szczytu wyprzedziliśmy 2 ekipy.
A może polecielibyśmy do miejscowości Srebrna Góra ( forty obronne na szczytach niewielkich gór )
Trasa jak do łazika:-)
łatwy dojazd 90% trasą nr 8( E 67)z Wrocławia do Ząbkowic Śląskich a potem około 10 km drogą nr 385.Łącznie to jakieś 60-70 km w jedną stronę a i myślę ze i na grila znależlibyśmy tam jakieś fajne miejsce.
Lub do Twierdzy Kłodzkiej (taka grupą po tunalach pośmigać z przewodnikiem-w tunelach gaszą światła na kilka chwil (można je różnie zpożytkować:-))
Trasa nr 8 (E 67) Wrocław - Kłodzko jakieś 80-90 km w jedną stronę.
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Mpowerki robia majówke w kwietniu to my zrobimy w czerwcu, wiec zakasac rekawy i bierzemy sie za organizacje
Wysłany: 13 Maj 07, 11:53
Kosa napisał/a:
myślę ze zostalibyśmy przy Osówce ale to moze taka majówka na początku czerwca
Co do Osówki można zwiedzać ją na dwa sposoby: pierwszy to standard: kaski na głowę i śmiganie z przewodnikiem po tunelach (godzina czasu). Drugi zaś to wyprawa dwu godzinna: atrakcją na pewno jest pływanie po zalanych sztolniach, mosty linowe, czołganie: ogólnie świetna sprawa tylko wcześniej trzeba sobie zarezerwować termin.
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 13 Maj 07, 15:11
Suuper! Moja niunia oblała się olejem,ale jakby to miało być w czerwcu to raczej zdążę jej silniczek uszczelnić. No i aluski założyć. W końcu poznałbym kolegów od bawarek na żywo.
P.S. A byliście na Szczelińcu Wielkim? To w moim rejonie(i Łazika) więc mogę nawet cieknącą bunią jechać. Parking jest,gigantyczne skały i śnieg między nimi nawet w czerwcu.
Ostatnio zmieniony przez E34-Patryk 13 Maj 07, 15:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum